El Reus Deportiu venç el Caldes 1-5 i suma una victòria que li aporta la tranquil·litat que necessitava fa ja algunes setmanes. En només nou minuts els visitants han anotat tres gols, que han encaminat el triomf. Totes tres dianes les ha anotatMarín. El primer, al minut i mig, el segon, als set minuts amb una falta botada per Platero i, el tercer, de falta directa.

A partir d'aquí, el Reus ha gestionat amb calma el que restava d'una primera part que no ha tingut gaire més emoció.

En la segona meitat, el Caldes avisaria que encara no donava el partit per perdut. Al minut 35, Xavi Rovira aprofitaria la desenafalta del Reus per anotar l'1-3 de falta directa.L'1 a 4 sentenciava el partit, tot i que el Reus encara tindria temps d'anotar un últim gol, obra de Marc Coy de penal al minut 42. Dos minuts abans, Marín no havia pogut transformar la 10a falta del Caldes.

Bon partit del Reus Deportiu, que segueix en la lluita per la quartaplaça de l'OKLliga i s'endú la victòria d'una pista complicada.