El Club Patí Calafelldeixapassar l'oportunitat de sumar un triomf que l'acosti a la zona de salvació i acaba empatant a quatre gols contra l'Igualada.

Es va avançarl'Igualada, mitjançant Sergi Pla, als vuit minuts de joc, tot i que Marc Vergés va aconseguircapgirar el marcador i va situar el 2-1 a tres minuts del descans. Trenta segons després, Pol Galbas va pujar l'empat.

Va començar fort el quadre calafellenc en el segon acte, i Mauro Giulliani, en el 29' va situar un 3-2 que va contrarestar SergiPla en el 40'. La insistència del Calafell va trobar el seu premi a tres minuts del final, amb el gol de Gerard Vergés, encara que Jaume Molas, quanmancava un minut i mig per al 50', va marcar un gol que feia esvair tota esperança de victòria.