Diari Més

Nova final per als calafellencs

Guanyar a l'Igualada servirà per mantenir les esperances

Una imatge del Calafell-Tordera

Nova final per als calafellencsphotojodi.blogspot.com

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Deu jornades li resten a l’OK Lliga per baixar el teló de la temporada 2015-16, els partits que té el Club Patí Calafell Tot L’Any per intentar assolir la permanència a la màxima categoria de l’hoquei patins a nivell nacional.

Els calafellencs rebran demà, a les vuit del vespre, la visita de l’Igualada Calaf Grup, un conjunt que està ben situat a la taula classificatòria, i que enguany no haurà de patir per la permanència a la categoria. Els de l’Anoia, novens amb 27 punts, en sumen vuit més que la zona perillosa. A més, estan molt ben col·locats per lluitar per classificar-se per a la Copa de la CERS de la temporada vinent.

El Calafell, amb setze punts, segueix molt mal situat a la taula. Cinc són els punts que els separen de la zona de salvació, que actualment marca l’Hoquei Global Patín Cerceda. Sembla que l’equip tarragoní ha despertat en les darreres jornades, però la seva reacció està sent insuficient per poder assolir les metes marcades. El primer partit per poder acostar-se a la tretzena plaça serà derrotar l’Igualada aquest vespre, i per això s’espera un pavelló Joan Ortoll ben ple.

tracking