Diari Més

El Reus Deportiu busca la tranquil·litat contra el Caldes

El Reus Deportiu busca la tranquil·litat contra el Caldes

El Reus Deportiu busca la tranquil·litat contra el Caldes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Immers en la confecció de la plantilla de la temporada 2016-17, el Reus Deportiu continua endavant a l’OK Lliga, l’única competició en la qual segueix viu. Els de la capital del Baix Camp són ben conscients que s’ho juguen tot a una carta, i que part de l’èxit de la pròxima campanya dependrà del que succeeixi d’aquí a final de curs.

Per això, els roig-i-negres buscaran tres punts vitals que els acostin a la zona de Lliga Europea. Ho faran demà, a partir de les vuit del vespre, en el duel que els enfrontarà, a pista contrària, contra el Recam Làser CH Caldes.

Actualment amb 29 punts sumats, el Reus Deportiu dista a cinc del Moritz CE Vendrell, actual quart classificat. Situat en setena posició, el conjunt d’Enrico Mariotti té molts equips per davant als quals vol superar i, per això, son tan importants aquests tres punts, quan encara resten 30 per disputar-se.

El rival dels roig-i-negres és dotzè, amb 21 punts, dos per sobre de la zona de descens. La seva situació convida a l’optimisme, ja que un bon final de temporada els ajudaria a lluitar per posicions de Copa de la CERS.

tracking