Diari Més

El Vila-real vol fitxar Jordi Calavera amb una jugada a tres bandes

Els castellonencs pagarien una quantitat a l’Eibar, club que alliberaria el lateral dret i el Nàstic en sortiria beneficiat

Jordi Calavera.

Jordi Calavera.CRISTINA AGUILAR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jordi Calavera ha signat amb l’Eibar, i jugarà amb aquest equip, a Primera Divisió, la pròxima temporada. Ara bé, en el món del futbol sempre poden succeir fets increïbles, inexplicables i on el sentit comú no hi fa acte de presència.

Aquest podria ser el del de Cabra del Camp, ja que hi ha un club que fa temps que estava molt interessat en la seva contractació i que, tot i haver signat per l’Eibar, vol apostar pel lateral dret. El Vila-real està en disposició de pagar una penalització al conjunt basc perquè aquest deixi lliure a Calavera i pugui fitxar pel club groguet, també de Primera Divisió. En els darrers dies hi ha hagut contactes, els quals s’han intensificat en les darreres hores.

El futbolista és aliè a totes aquestes negociacions, i ell està centrat en intentar tornar a jugar amb el Nàstic aquesta temporada. Calavera continua apartat de l’equip tot i haver comparegut en roda de premsa la passada setmana i haver demanat disculpes a l’afició, al president i al director esportiu per haver-se fet enrere després d’haver donat la paraula de renovar amb el Nàstic.

Les xifres de l’operació encara no han transcendit, però serien molt profitoses per al Nàstic, si l’operació acabés duent-se a terme. Cal recordar que el club tarragoní i l’Eibar estaven negociant fa setmanes una sortida més profitosa per al club tarragoní. Els bascos no tenen cap necessitat de pagar cap indemnització ni traspàs al conjunt grana, però sí que van oferir 50.000 euros fixes més una quantitat similar en variables per poder comptar amb els seus serveis abans del 30 de juny i cedir-lo a un altre equip de Segona Divisió.

Problemes en el lateral

Precisament, de laterals va un dels problemes del club tarragoní aquest cap de setmana. Xisco Campos va veure diumenge, contra la Ponferradina, la cinquena cartolina groga en el que va de temporada. Aquesta situacio motivarà que l’illenc no podrà ser alineat aquest diumenge a San Mamés, en el marc del duel que disputarà el seu equip contra el Bilbao Athlètic.

Amb Calavera, de moment, apartat, i Gerard Valentín en la recta final de la seva recuperació, l’entrenador del Nàstic haurà de buscar alternatives per poder trobar un futbolista que pugui actuar amb solvència en aquesta demarcació.

No està descartat que Vicente Moreno pugui actuar amb tres defensors, però tampoc seria una bogeria que un dels futbolistes disponibles pogués actuar de lateral dret. Xavi Molina, Iago Bouzón o el mateix Daisuke Suzuki podrien ser tres futbolistes que, amb una defensa de quatre homes, podrien ocupar aquesta demarcació.

Encara és molt aviat per pensar en una solució, ja que Vicente Moreno acostuma a guardar-se les seves cartes fins el final. L’equip va descansar ahir, també ho farà avui, i demà tornarà als entrenaments amb l’objectiu de preparar la cita de diumenge a Bilbao.

tracking