Diari Més

PSC

Batet: «M'avergonyeixo de Fernández Díaz com a ciutadana. És indecent»

Óscar López crida a Tarragona al vot dels que van votar socialista en algun moment apel·lant a les «transformacions» que va fer el PSOE

La candidata del PSC, Meritxell Batet, passejant pels carrers de Reus

Batet: «M'avergonyeixo de Fernández Díaz com a ciutadana. És indecent»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cap de llista del PSC a les eleccions del 26 de juny, Meritxell Batet, va tancar el míting dels socialistes d’ahir a Tarragona, i ho va fer carregant de nou contra el ministre de l’Interior en funcions i candidat del PPC, Jorge Fernández Díaz, per les converses fetes públiques amb el director de l’Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso. En un to dur, Batet va dir que els socialistes són «l’alternativa a una dreta que ha degradat la democràcia amb corrupció econòmica, amb trames que ens fan vergonya, i fent un ús partidista de la informació i de les institucions». «M’avergonyeixo, com a ciutadana, com a servidora pública i com a diputada, d’un ministre que vol manipular i fer un ús partidista. És indecent i gravíssim per a aquest país», va dir cridant, i arrencant l’aplaudiment del prop de 300 persones que van assistir al míting.

En aquest sentit, Batet va tornar a demanar el cessament del ministre, però en desconfiar que Mariano Rajoy ho faci, va demanar que els ciutadans «el cessin diumenge amb els vots socialistes».

En un sentit semblant es va expressaf el portaveu del PSOE al Senat, Óscar López, que va acompanyar a Batet a l’acte. Per al socialista, el PP i Fernández Díaz han fet una «instrumentalització de la justícia infame». «Des d’aquí exigeixo de nou la dimissió immediata del ministre, perquè és impropi d’un país modern del segle XXI», va sentenciar.

En un altre ordre de coses, Batet va voler començar el seu míting apel·lant al cor dels socialistes i dels que en algun moment de la història contemporània van participar del projecte del PSC. «Aquests dies noto ganes de guanyar i canviar el govern d’Espanya. I tota aquesta fortalesa és el que ens han ensenyat els socialistes que van construir el país. Per això demano que seguim treballant fins el 26-J i vull agrair tot el que han fet els socialistes i tots els que han fet confiança durant tants anys per construir aquest país», va sentenciar.

En el seu torn d’intervenció, López també va fer una crida a tots els que en altres eleccions van votar socialista i fins i tot als que han acabat donant suport a altres partits. «Vull apel·lar a milions de socialistes que van fer possible la transformació d’aquest país, que van fer possible la sanitat pública, les pensions, un sistema educatiu digne, a milions de socialistes que amb el seu vot i amb un govern socialista vam acabar amb el terrorisme d’ETA», va dir.

tracking