Diari Més

Ciutadans

Arrimadas lamenta que BCN World «s'hagi quedat en un calaix»

La líder de C’s a Catalunya reivindica, durant la seva visita Reus, el Corredor del Mediterrani

Inés Arrimadas va visitar la Plaça Prim de la capital del Baix Camp.

Arrimadas lamenta que BCN World «s'hagi quedat en un calaix»Olívia MOlet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, va defensar ahir l’impuls del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou, un projecte conegut inicialment com BCN World, durant la visita que va realitzar a Reus.

Arrimadas va titllar de «gravíssim» que una proposta tan rellevant pel territori «s’hagi quedat en un calaix» per un suposat acord entre la CUP i Junts pel Sí que, al seu parer, «s’ha demostrat que ni tan sols era un acord». La dirigent de Ciutadans va opinar que una inversió d’aquesta magnitud no es pot aturar «per cap tipus de condicionament polític ni de correlació de forces parlamentàries».

Per aquest motiu, es va mostrar partidària d’impulsar-lo, encara que calgui parlar i redefinir alguns aspectes del mateix, per tal de revifar l’ocupació i el creixement econòmic en una demarcació que, va dir Arrimadas, està sent «molt castigada per la crisi».

Inés Arrimadas es va reunir amb els dirigents del Port de Tarragona, acompanyada d’altres diputats de la formació taronja i del cap de llista per Tarragona al Congrés, Sergio del Campo, el qual es va comprometre a traslladar les seves reivindicacions a Madrid.

Ciutadans va lamentar que una infraestructura tan «imprescindible” com el Corredor Mediterrani encara sigui una necessitat i no estigui enllestit a dia d’avui. A més, la formació reclama connectar l’A-27 amb les comarques de Lleida per tal de donar sortida als productes agroalimentaris a través del Port de Tarragona.

Arrimadas va recordar, durant la seva visita a la capital del Baix Camp, que el de Tarragona és el primer port de la Mediterrània en tràfic d’agroalimentaris i el quart més d’important de l’Estat en moviment de mercaderies. Per aquest motiu, des de C’s van reclamar les infraestructures pendents per tal d’incrementar l’activitat del Port, aprofundir en la seva diversificació i generar ocupació.

tracking