Diari Més

Partit Popular

Sánchez-Camacho avisa del risc d'un Govern «a la grega i amb Varoufakis»

La presidenta del PPC demana el «vot concentrat» des de Reus i que no es «desaprofiti» amb C’s, «la marca blanca del PSOE»

Jordi Roca, Alicia Sánchez-Camacho i Sebastià Domènech, ahir.

Sánchez-Camacho avisa del risc d'un Govern «a la grega i amb Varoufakis»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«El PP demostra, en el seu balanç de gestió, l’aposta pel Corredor del Mediterrani, per la finalització de les concessions de les autopistes, per la inversió en l’estació de tren de Tarragona, pel creixement i pel desenvolupament de l’economia a la província. Tot això ens ho juguem el dia 26 de juny a les urnes». Són paraules de la presidenta del Partit Popular de Catalunya (PPC), Alicia Sánchez-Camacho, durant l’aturada a Reus que li servia aquest dilluns per fer visible el seu suport al cap de llista popular al Congrés dels Diputats per Tarragona, Jordi Roca, i a l’aspirant al Senat, Sebastià Domènech. En un discurs centrat en alertar del «risc» d’un «govern podemita i a la grega que busqui un Varoufakis com a ministre d’Economia» i en demanar que «el vot no es desaprofiti en Ciutadans perquè és la marca blanca del PSOE i còmplice de les mesures d’atur i crisi dels socialistes», Sánchez-Camacho va fer repàs a les «fites» assolides pel seu partit en l’àmbit de les polítiques socials «per millorar Espanya».

La popular recalava la capital del Baix Camp cap a dos quarts d’una del migdia per visitar la carpa del PP instal·lada a la plaça del Pintor Fortuny, on hi havia desplegat un destacat dispositiu dels Mossos d’Esquadra, i amb la presència també d’una trentena de simpatitzants. Sánchez-Camacho insistia en el fet que «nosaltres hem demostrat realitats en dependència, hospitals, estalvi en la despesa farmacèutica. Hem demostrat com fent una bona política econòmica es fa una bona política social» i en que «l’únic vot útil és el del Partit Popular». «Demano que el vot es concreti», afegia, i avisava que «Espanya no pot seguir paralitzada sis mesos més. Demano que el vot no es desaprofiti en l’abstenció ni en ciutadans». La líder del PPC, que va carregar en reiterades ocasions contra el cap de llista de Ciutadans a les eleccions generals, alertava també del «risc que la política econòmica d’Espanya acabi dirigida per un tripartit format per Rivera, Iglesias i Sánchez en què es busqui un Varoufakis ministre d’Economia que posi en risc les pensions catalanes i espanyoles, el creixement i el nostre model social i n’imposi un de demagògic, extremista i populista».

Sánchez Camacho concloïa la intervenció a la plaça del Pintor Fortuny, en un acte que va transcórrer sense incidents tot i el desplegament policial, recalcant la «importància per a Tarragona de seguir tenint el diputat del PP, el de la majoria, el que porta les inversions, el creixement econòmic, la creació de llocs de treball», en al·lusió a Jordi Roca.

«Pel nostre sistema de vida»

Roca, per la seva banda, havia subratllat poc abans que «Catalunya està ara millor que fa quatre anys, hi ha 100.000 persones més que tenen targeta sanitària, hem estalviat 1.000 milions d’euros en despeses de farmàcia tot i que el Govern de la Generalitat ens volia cobrar un euro per recepta i fins a 11.000 persones més gaudeixen d’ajudes a la dependència». El candidat al Senat, Sebastià Domènech, advertia que el proper 26-J «ens juguem que Rajoy o Pablo Iglesias siguin presidents del Govern» i deia que «pel nostre sistema de vida i per tot el que hem treballat, no ens mereixem un Govern de Podemos».

tracking