Diari Més

El teu horòscop d'avui: 5 de febrer del 2023

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

horòscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

El terreny dels sentiments serà el que més força aportarà a la teva vida en general. No t'oblidis que «la unió fa la força» i avui et convindria posar-ho en pràctica. Viatges rendibles.

Taure (20d'abril-20de maig)

Hi haurà canvis i novetats en el teu món professional i sentimental. Intenta no tornar-te massa dominant i d'aquesta manera tindràs el camí més fàcil. Aprofita avui el teu magnetisme en alça.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Arribaran a les teves oïdes uns comentaris als quals no hauries de donar molta importància. Para esment al que et diguin però sense llançar-te a voler solucionar-ho tot. La nit portarà passió.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Tota la teva activitat relacionada amb el públic i la societat aportarà bons beneficis. No et limitis a l'hora d'expressar els teus sentiments, arribaràs molt profundament en tot.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

No confiïs massa ni en la sort ni en els que t'envolten. T'has de mantenir en les teves conviccions caigui qui caigui. No fa falta ser extremista, però tampoc tou. Sorpresa a la nit.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Obre més els ulls si durant la jornada et veus obligat a contactar amb nous coneguts. No importa tant el que diguis, sinó com ho diguis. Posa més diplomàcia i tacte en tot, serà la teva arma avui.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

El camp dels afectes serà avui molt mogut. Tot el que expressis serà tingut en compte molt detingudament pels teus estimats. Si no vols donar la nota, t'has de mantenir en segon pla.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Seràs el centre d'atenció de moltes persones. El teu do de conquesta es veurà reflectit en cada gest. Algú et comentarà alguna cosa que farà variar els teus plans. Magnetisme sexual en alça.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

No et comprometis a tant ja que després et passarà factura. Revisa molt bé la teva manera d'expressar-te abans que sigui tard i t'hagis creat enemics gratuïts. Beneficis en viatges.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Viuràs en profunditat i apassionadament un idil·li que recordaràs molt temps. Ningú més que tu sabrà comprendre i li traurà profit als assumptes amorosos d'avui, atracció màxima.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

T'arribarà una sorpresa de la mà d'algú molt estimat per tu. No t'adormis sobre els llorers i gaudeix d'aquests feliços moments. Avui la gent estarà d'acord amb tu en tot.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Les circumstàncies no et permetran accedir de manera fàcil a la solució de tot. Actua amb més picaresca i decisió a l'hora de comentaris i discussions. Avui la teva mirada i actitud captivaran.

tracking