Diari Més

El teu horòscop d'avui: 30 de gener de 2023

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

horòscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Desitjaràs produir canvis importants, però et sents sol per a realitzar-los. No et preocupis i llança't a aquesta aventura que després seran molts els que et seguiran. El teu magnetisme et servirà per a triomfar.

Taure (20d'abril-20de maig)

No confiïs tant en la sort i dedica't a ser més observador a l'hora d'entaular una nova relació. La teva imatge personal és bona però hauries de millorar-la més. Un amor et ronda.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Qualsevol paraula dolça que sentis et farà vibrar l'ànima. Avui et trobaràs més sensible del normal i s'acostaran a tu intentant conquistar-te i cridant la teva atenció. Seràs centre d'atenció.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Al principi et donaran la raó en tot, però més tard canviaran les seves idees. Com més detallista et tornis, menys complicacions trobaràs a l'hora de comunicar-te. Utilitza la teva intuïció en tot.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Si desitges començar una nova unió de parella o intensificar la passió, avui és un dia especial. Tot detall que tinguis amb la parella serà viscut a plena potència. Avui més compte amb les despeses.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Avui són majors les teves possibilitats de sortir guanyador en qualsevol joc amorós que et plantegis. Però tingues molt compte amb el que promets i després no compleixes. Hi haurà molta activitat social i rendible.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Fàcils els frecs i males mirades amb germans o persones pròximes. Intenta centrar-te en els teus assumptes i no enjudiciïs per a res la vida dels altres. No discuteixis i els problemes se solucionaran solos.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Encara que ets una persona pacient avui et trauran fàcilment de les teves caselles. Cuida amb les crítiques i no entris en la roda de les xafarderies o sortiràs mal parat. Avui confia només en la parella.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Possibles despeses per sobre de les teves possibilitats o plans que es retarden per uns altres serà una mica la norma del dia. Selecciona més als teus amics i coneguts, analitza molt el que ferms o prometis.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Sents un apassionament que et conduirà a buscar sense pensar en els mitjans experiències fortes en l'amor. Tracta de no ser tan impulsiu i mesura les teves paraules i actes. Canvis a la llar.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Serà una jornada de molt tranquil·la on compartiràs el teu temps lliure amb la família i els més propers de forma molt equilibrada. T'arribarà una notícia sorpresa i estaràs més feliç.

Peixos (20de febrer - 20de març)

El teu magnetisme i la teva perfecta imatge personalt'ajudarà a l'hora de viure experiències excitants a l'amor. Controla la vanitat i l'excessiu orgull. La vida social t'aportarà situacions inesperades.

tracking