Diari Més

El teu horòscop d'avui: 29 de gener de 2023

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Atenció al tipus de manifestacions que aboquis a les reunions socials. Hi ha facilitat perquè malinterpretin les teves paraules. Cuida més la teva imatge mantenint-te en segon pla, avui tranquil·litat.

Taure (20d'abril-20de maig)

Cuida els teus nervis ja que avui estaràs molt sensible i reaccionaràs amb geni a tot allò que et diguin els propers. Podran proposar-te un assumpte molt suggerent, no et neguis i guanyaràs a totes.

Bessons (21de maig - 20de juny)

No permetis que els teus propis problemes, per greus que semblin, anul·lin la teva gran capacitat d'ajudar als altres. Facilitat d'enganxades amb la família. Atenció a la dieta. Viatges feliços.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Et trobaràs una mica confús en les determinacions i accions, practica la calma a fons. A la part emocional podria aparèixer la gelosia. No et tanquis tant, viu més. Beneficis.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Els desplaçaments avui no seran segurs. Compte, ja que els teus nervis podran fer-te a darrers moments grans oblits per al viatge. Bon dia en família, descobriràs noves emocions.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

La teva afectivitat i poder eròtic passarà dels límits acostumats. Notaran en tu una força que va cap a objectius sense miraments i amb gran precisió, passionalitat aclaparadora.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

No permetis que vells temors limitin una jornada plena de bones ocasions i de noves emocions. Intenta deixar de banda les persones poc clares. Confia només en la teva ment i el teu cor, però avança.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Se t'estovarà el cor davant una situació de tipus amorós, no podràs negar-te i això suposarà una gran despesa energètica i monetaria, no hi ha escapatòria. Posa't més ferm a tot avui.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Intel·lectualment i físicament et trobes en un moment positiu, desplegues energia pels quatre costats, però el teu cor encara no troba la pau. Busca gent més alegre i comparteix coses.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

T'arribaran notícies de persones llunyanes que quasi havies oblidat i t'aportaran sorpreses. La teva relació amb els propers serà molt fluida. Vigila els àpats forts i les begudes.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Tracta de no alimentar-te de vanes esperances en assumptes que no depenen de tu, palpa més la realitat de les coses i la vida. Continua utilitzant el teu encant. L'amor et somriurà amb èxit.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Avui demostraràs més que mai la teva capacitat de comandament i habilitat de maniobra. Simplement actua netament en tot allò relacionat amb la teva feina, guanyaràs més. Sort a l'atzar i als nous contactes.

tracking