Diari Més

El teu horòscop d'avui: 28 de gener de 2023

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

A totes les teves activitats es produiran profunds canvis que t'aportaran noves expectatives de futur. Sorpreses a la família que variaran els teus plans. Bon moment en l'àmbit professional.

Taure (20d'abril-20de maig)

La teva afectivitat es veurà molt accentuada així com la teva necessitat de noves aventures. Als viatges és on trobaràs l'equilibri. Passions molt properes. En alça la teva capacitat comunicativa.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Avui és un bon moment per potenciar el teu món afectiu i cercar una nova parella. Les ànsies d'aventures les podràs compartir amb molts i amb intensitat. Amors fàcils i sorpreses en viatges.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Arribaran a tu suculentes notícies que ampliaran els teus plans per al futur. La teva imatge personal continua en augment fins a generar-te enveges que hauràs de passar per alt. Arriba diners.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

El teu món financer i la teva butxaca es ressentiran a la jornada a causa d'unes despeses excessives. Posa més atenció al descans i als àpats durant el dia. La parella necessita més comunicació.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Les obligacions no ens agraden a ningú però avui no hi podràs escapar. La família i els teus éssers estimats requeriran la teva ajuda, no els fallis encara que costi bolcar-te a ells.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Descansar lluny dels llocs habituals serà el millor remei per eliminar les tensions. A l'amor hi haurà interessants sorpreses i profunds canvis. Satisfaccions en allò social.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Les satisfaccions que avui obtinguis en allò sentimental podrien veure's limitades si continues amb la teva actitud dominant. Mostra't més flexible i trobaràs la solució a tot. Arriba diners fàcils.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Et sentiràs tota la jornada amb un gran nivell de vitalitat el que t'empenyerà a viure intenses experiències en allò social i en allò afectiu. Captivaràs al sexe oposat. El teu magnetisme serà màxim.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La teva relació amb els propers serà una mica tensa però tot això desapareixerà en la mesura que et mostris alegre i optimista. Diverteix-te dins un ordre. Para atenció als nous coneguts.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

A la llar sentiràs una mica d'intranquil·litat i és recomanable buscar gent divertida o llocs fora del comú on trobaràs la felicitat i l'equilibri. Avui hauries de trencar amb la rutina.

Peixos (20de febrer - 20de març)

La teva emotivitat estarà avui a flor de pell. Tot allò que diguin o facin els altres t'arribarà molt profund. La parella ho comprendrà tot i ajudarà a superar-ho. La nit t'oferirà sorpreses excitants.

tracking