Diari Més

El teu horòscop d'avui: 8 de desembre del 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

El tracte amb la parella es complicarà bastant i la gelosia com les enveges complicaran la jornada. No et fiquis en assumptes de familiars. Cerca divertir-te més i la vida et somriurà millor.

Taure (20d'abril-20de maig)

L'amor i la passió estaran presents durant tota la jornada que avui visquis amb els teus. Si viatges ves amb compte amb els oblits, distraccions i despeses. Avui l'economia et demana moderació.

Bessons (21de maig - 20de juny)

No et precipitis avui a prendre determinacions massa importants tant per a la teva vida laboral com sentimental, pensa dues vegades tot. Nit amb sorpresa eròtica que et captivarà.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Els desplaçaments t'aportaran tranquil·litat i molt bones experiències. El teu món afectiu serà estimulat en tot moment pels més propers. Arriben diners o resolució d'un vell assumpte.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Algú molt estimat per tu et donarà una gran sorpresa que canviarà els teus plans i et farà veure la vida d'una altra forma. En els viatges tingues molta prudència. Cuida la dieta i els excessos, la nit és llarga.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

S'aniran accentuant a partir d'avui les teves necessitats d'amor i de passió amb la parella. Les satisfaccions s'augmentaran com més t'obris a la vida. A la teva mà està la solució a tot, fermesa.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Les activitats a l'aire lliure i els viatges harmonitzaran el teu estat anímic i t'aportaran una gran energia. Cuida la dieta i el descans, el teu cos ho necessita. Canvis positius en la llar.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Hi haurà en tota la jornada una compenetració total amb la parella i amb els més propers. Tots t'admiraran en gran manera i acceptaran tot de tu. Dia molt alegre on captivaràs a molts.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Et sentiràs molt vital i ple d'energia com per a emprendre tot tipus d'activitat i noves aventures. Deixa't portar pels teus impulsos, però

controla l'ego. Dia amb sort en el joc.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

En el teu interior s'està manifestant una sensació una mica estranya que t'anirà fent veure les coses de manera diferent. És l'amor que anomena a la teva porta, no el perdis, a la teva mà està tot.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

En el teu cercle d'amistats sortiran a relluir assumptes complicats que poden sembrar enfrontaments. No et fiquis en discussions i cerca la pau,t'has de mantenir ferm, però amb guant de seda. Temprança.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Davant els dubtes o temors que avui arribin a tu cerca a la persona de confiança per a aclarir-los. La sensació de solitud desapareixerà tan ràpid com va arribar. Creu més en tu i aconseguiràs tot l'anhelat.

tracking