Diari Més

El teu horòscop d'avui: 6 de desembre del 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Dins del teu món emocional avui apareixerà la possibilitat d'entrar en relació seriosa amb una persona que t'omplirà àmpliament. Prepara't

per a la passió i moments excitants.

Taure (20d'abril-20de maig)

Encara que tindràs sensació d'oblit per part d'altres persones cap a tu no li donis importància, és una situació passatgera. Tu centra't en allò teu i res més. Èxit en les inversions i contactes socials.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Ves amb compte amb les despeses portades fins ara o et lamentaràs la resta del temps. Els capritxos poden esperar i les necessitats actuals no.

Analitza tot molt més i pensa fredament els passos a donar.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Les responsabilitats sembla que cauen sobre tu. No tinguis temor ja que avui et trobaràs amb la capacitat suficient com per a aconseguir tot i més. Sort en l'atzar si et deixes portar per la teva intuïció.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Serà una jornada afable i tranquil·la mentre no interfereixis en la vida dels altres. La relació amb els amics serà una mica tibant però tot passarà aviat. La nit promet ser molt moguda.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Avui els teus reflexos seran òptims i tindràs necessitat d'ells durant tota la jornada. Les situacions seran en principi difícils però després tot es resoldrà. Descobriràs alguna cosa que et canviarà la vida.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

No t'enfadis massa si en arribar la nit algú et demana un favor. La jornada del matí es presenta esgotadora però amb grans resultats. Alegria en l'amor.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

T'has de mantenir per sobre dels capritxos dels més propers o et veuràs embolicat en històries que no van amb tu. Relaxa la teva ment i busca llocs i gent divertida. Emanaràs un atractiu especial.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

A mesura que transcorri el dia t'aniràs carregant d'una energia molt especial que, de no donar-li sortida, alterarà el teu humor i et tornarà molt susceptible. Relaxa't i ves amb compte en els viatges curts, calma.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La teva activitat d'avui serà màxima en tots els terrenys. Ningú podrà parar-te ni fer-te ombra. Aprofita la jornada per a solucionar problemes

del passat. Sort en l'amor si avui et deixes portar.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Sorgirà un viatge no esperat i que alterarà els teus plans sobretot els familiars. Tranquil·litza't i organitza les coses amb paciència. La teva parella et necessita més que mai, demostra el que vals, compensarà.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Encara que el dia sigui bastant avorrit, la tarda-nit et reserva unes sorpreses molt agradables i plenes de novetats i emocions, aprofita-les. Les passions seran fàcils i ardents.

tracking