Diari Més

El teu horòscop d'avui: 1 de desembre del 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Encara que el costat emocional estarà en la jornada una mica tibant les possibilitats de conquestes noves seran reeixides. En els viatges hi haurà intenses aventures. Bon moment per a avançar en l'àmbit social.

Taure (20d'abril-20de maig)

Aprofita el dia per a llimar asprors amb els més propers. La parella es mostrarà molt passional i rebràs l'afecte i l'amor de molts. Magnetisme està en alça i les passions a prop.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Les teves activitats en el món social seran reeixides. La sort t'acompanyarà i et facilitarà tot. Viuràs un apassionat romanç. Sort en

els desplaçaments i amb els nous contactes a nivell social.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Serà una jornada tranquil·la on la teva faceta afectiva podrà expressar-se en plenitud. Els desplaçaments seran agradables i renaixerà una vella amistat. La sort i l'atzar t'acompanyaran.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

El teu magnetisme personal es veurà avui molt potenciat. Les conquestes seran fàcils i els moments íntims molt excitants. Bones sorpreses en l'àmbit famíliar. Els objectius que tinguis arribaran a l'èxit, fermesa.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

El sexe oposat es bolcarà cap a tu de manera directa i apassionada. En la llar hi haurà moments molt intensos carregats d'emotivitat. Arribaran notícies importants. Es resoldrà un assumpte pendent que et beneficiarà.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

El teu grau de sensibilitat augmentarà i notaràs més que mai l'amor que determinades persones et tenen. En la parella s'aprofundiran els sentiments àmpliament. Descansa.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Emocionalment et veuràs en la jornada molt satisfet. Controla la teva impulsivitat i l'actitud dominant. Captivaràs a molta gent però intenta no atabalar-li amb la teva gelosia.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Seràs el centre d'atenció i dedicació de molts. La teva imatge personal brillarà tant que captivaràs l'amor i la passió en tots. La teva intuïció et guiarà en tot. La parella estarà receptiva als teus desitjos.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Intenta no reprimir els teus sentiments. Si deixes actuar als teus prejudicis o la timidesa, et perdràs el viure emocions molt ardents i felices. Les experiències seran més vitals que mai.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Avui es conjugaran a la teva vida diferents i importants aspectes que esperaves des de fa temps. Deixa que els altres facin el primer pas

i tot sortirà d'allò més bé. Sort en tot allò que emprenguis, fins i tot amor.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Les comunicacions amoroses t'arribaran per diverses vies. El teu cor haurà de triar el camí més adequat. Hi haurà satisfaccions en la família i en la parella. La teva imatge personal brillarà més que mai, aprofita.

tracking