Diari Més

El teu horòscop d'avui: 30 de novembre del 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Repassa avui la teva agenda de compromisos i contacta amb aquella persona que fa temps no veies. No només ho passaràs bé si no que oblidaràs tot tipus de tensions, és el teu dia per a gaudir.

Taure (20d'abril-20de maig)

Alguns desacords o malentesos són d'esperar dins de la parella o amb els amics. Malgrat tornar-te una mica dogmàtic en general captivaràs i et faràs respectar. Fermesa.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Està clar que no pots controlar les teves ganes de trencar amb la pesada quotidianitat que portes. Les teves ànsies d'aventures hauràs de postergar-les per a més endavant. Controla't més, no t'excedeixis.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Un fort magnetisme t'embolica i cada actitud o paraula que diguis serà observada amb gran atenció i admiració per aquells que t'envoltin. Intenta ser puntual a les teves cites, trauràs profit.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

A la feina o en el teu cercle d'amistats hi haurà comentaris no ben intencionats sobre la teva persona. Et convé aclarir tot abans que es faci una bola de neu, més fermesa.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Tracta de no alterar-te i no alterar als altres. L'única cosa que aconseguiràs és sembrar pànic innecessari i perdre la tranquil·litat. Espera millors moments per a avançar en allò teu, tot arriba.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Si mentalment t'havies decidit a fer el pas, si tot ho veies clar, ara no et pareixes i actua amb tota decisió cap a l'objectiu plantejat. Ànims, no et tallis amb res ni amb ningú.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

No et comportis com una persona capritxosa si veus que les coses no surten i es realitzen tal qual tu desitges. Intenta donar més llibertat d'acció als altres i et beneficiarà a tu.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Assumptes de diners se t'endarreriran i complicaran la teva evolució general. En l'amor hauràs de prendre mesures per a no caure en allò monòton i refredar les relacions, activa't més.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La teva imatge personal continua sent molt positiva i atraient i et facilitarà en gran manera el fet de conquistar noves amistats i un amor apassionat i eròtic, prepara't a tot.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Estaràs en contacte amb assumptes de diners i del teu propi interès. Pensa molt bé les determinacions que prenguis, d'elles depenen el resultat final. Viatge imprevist i rendible.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Se't presentaran projectes i futurs acords molt propicis però hauràs d'analitzar detingudament per a no veure't perjudicat al llarg

del temps. Tingues calma avui i analitza-ho tot, fermesa.

tracking