Diari Més

El teu horòscop d'avui: 27 de novembre del 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

horòscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Serà avui una jornada bastant moguda en el teu cercle d'amistats. Dins d'ell sorgiran sorpreses i moments molt intensos amb el sexe oposat. La teva imatge personal despertarà passió.

Taure (20d'abril-20de maig)

Intenta veure els pro i contra de cada cosa i no et precipitis en les teves decisions. Els teus nervis et crearan problemes i la diplomàcia et salvarà en tot. Deixa que els pròxims t'ajudin en els canvis.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Jornada molt benèfica en tots els sentits si dediques més temps a les teves relacions socials. En l'amor captivaràs amb molta facilitat a molts. Aprofita els viatges.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Gran equilibri en les teves emocions i en el contacte amb els més pròxims. L'amor et somriurà i passaràs moments íntims molt ardents. Interiorment et trobaràs en total plenitud i goig.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Sorgiran forts i importants canvis tant en la teva vida privada com en la social. La sort acompanyarà avui les teves decisions i nous objectius. Naixerà una important amistat per a tu.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No et deixis portar per l'avorriment i el pessimisme. Planta-li cara a la vida i llança't a buscar els teus objectius que estan més a prop del pensat. La sort t'acompanyarà avui.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva imatge personal creixerà avui molt i et sentiràs plenament satisfet en tot el que projectis i potenciïs en aquest dia. En l'amor, equilibri. Els viatges t'aportaran felicitat.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Aparta unes certes angoixes que avui es faran presents. Deixa de pensar en les coses passades i bolca't a experimentar els gaudis de l'amor. Observa amb més interès els sentiments aliens.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Assumptes familiars ocuparan la teva atenció en la jornada. Les amistats i familiars t'ajudaran en tot. Escolta els consells i tot anirà bé. Bon moment per posar ordre en la llar.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Para esment a les despeses ja que avui n'hi haurà per sobre de les teves possibilitats. El sexe oposat t'atraurà més que mai i et proposarà noves aventures, però ull amb la gelosia despertada.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Serà avui una jornada esplèndida i molt activa. Situacions excitants i plenes de sorpreses es manifestaran. La vida casolana canviarà molt. A la nit hi haurà fortes sorpreses.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Para esment a les noves companyies i als comentaris que elles aboquin sobre la teva persona, les enveges apareixeran avui, només confia en els teus. Hi haurà importants canvis en la teva vida.

tracking