Diari Més

El teu horòscop d'avui: 25 de novembre del 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Les idees que et donin a llarg del dia mancaran de la consistència necessària. Posa't ferm en tot i exigeix. Hi haurà sort en l'atzar i en els viatges. La teva intuïció et guiarà pel bon camí.

Taure (20d'abril-20de maig)

Mira una mica cap endarrere i notaràs que d'alguna cosa et vas oblidar o no li vas donar la importància adequada. A temps estàs de corregir l'error i de posar-te en marxa. La nit promet passió.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Les teves necessitats emocionals afloraran amb força i potser el mitjà on et mous no arriba a compensar-te. Medita en solitud i trobaràs la solució. Bon moment per a invertir i viatjar.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Assumptes socials d'última hora complicaran els plans previstos. Fins i tot en l'ambient de família hi haurà sorpreses que et faran perdre temps, paciència. La deessa de la Fortuna et visita.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Bons moments en l'ambient familiar i molta concòrdia amb els teus pròxims faran que la jornada et faci sentir una total plenitud anímica. Ampliaràs el teu cercle social i guanyaràs amistats.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Podràs apuntar-te un èxit amb la parella si avui et mostres més afectuós i atent. La sort acompanyarà i les sorpreses en l'àmbit social seran positives. És el teu dia per a brillar i aconseguir-ho.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

En el teu entorn s'albira una persona que no sols s'acostarà a tu per a ajudar-te en la teva labor, les seves intencions van més enllà d'una simple col·laboració. Bon moment per a fer canvis.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Un fort desig de sortir de la monotonia que t'atabala t'envairà de sobte, l'ambient familiar es tornarà pesat. Un viatge ho solucionarà tot, has de buscar relaxar més la teva ment.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Et veuran una cosa estranya en el teu comportament. Un cert grau de melancolia i depressió empenyeran a diversos salts de nerviosisme que podran danyar la teva relació. Un passeig t'aclarirà les idees.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Aprofita l'energia que avui tens al matí per a solucionar assumptes pendents. La tarda es veurà recompensada pel que fa a l'àmbit sentimental. Arriben diners per l'atzar.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

No esperis ràpids resultats dels teus plans, però continua mantenint la teva primera postura encara que molts vulguin variar les teves idees, el

temps et donarà la raó, per això, calma i paciència.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Sorgiran algunes reunions d'amics o familiars en les quals les crítiques estaran a l'ordre del dia, no et fiquis en elles o ho pagaràs car. Avui convé estar en segon pla i observar.

tracking