Diari Més

El teu horòscop d'avui: 24 de novembre del 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Encara que no ho creguis avui seràs tu qui controli i administri les dosis d'amor que regnaran al teu voltant. Seràs centre d'atracció i la teva paraula pesarà sobre els altres. Sort en l'atzar.

Taure (20d'abril-20de maig)

Ves amb compte si has de realitzar algunaaventureta secreta, hi ha més ulls dels que penses i tots estan alerta davant qualsevol moviment teu.

Cuida la teva imatge i sortiràs guanyant, és el teu dia.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Els quefers domèstics et portaran de carrer. Busca ambients més relaxats i avui no intentis sortir-te com sempre amb la teva. Dona també als altres possibilitats, guanyaràs més.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Internament estàs sentint una gran necessitat d'experimentar coses noves. Avui es podran donar les condicions perquè l'àmbit romàntic i emocional s'uneixi amb l'apassionat.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

T'acusaran de dominant si continues amb la teva actitud rígida de veure les coses des d'un angle individualista. Pensa que els altres també tenen dret a opinar, cedeix una mica i guanyaràs.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Et veuràs obligat a realitzar desplaçaments que aportaran trobades felices i vells records. El teu romanticisme aflorarà amb més facilitat i serà ben rebut per tots, brillaràs de gom a gom.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

El diàleg i el contacte amb determinades persones avui t'ajudarà en el futur per a plasmar algun dels teus plans. Més que parlar molt dedica't a escoltar. Sorpreses positives en viatges.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

L'ambient familiar serà una miqueta aclaparador, això trastornarà el teu estat anímic i et tornarà una cosa aspra en el tracte. Intenta que els altres no paguin els teus nervis, amb calma arribaràs a tot.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Si no trobes la forma adequada per a expressar totes les teves emocions internes deixa't portar per les circumstàncies o els estímuls exteriors, no racionalitzis tant. Arriben diners fàcils.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

En l'ambient familiar o amb els més propers és on trobaràs l'equilibri desitjat, tant per intensitat com per profunditat. Seràs centre d'atracció i naixerà un nou amor.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Rebutja tot el que et sembli molt fàcil, sobretot si veus que t'ho plantegen de color de rosa. Rebràs crítiques però aviat el temps et donarà la raó i quedaràs satisfet. Temprança.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Dia on la teva capacitat d'estratègia hauràs de posar-la en pràctica, tant en l'àmbit social com amb la teva parella. Pensa cada paraula i cada gest o perdràs posicions i imatge. Nit apassionada.

tracking