Diari Més

El teu horòscop d'avui: 23 de novembre del 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Caps i companys de treball posaran moltes pegues a les teves idees. Estaràs més susceptible que altres dies i amb facilitat feriran el teu orgull, avui no facis cas a les crítiques, tu centra't en allò teu.

Taure (20d'abril-20de maig)

Desitjaràs una jornada de descans o més calmada, però a causa de múltiples treballs retardats no aconseguiràs aquesta tranquil·litat desitjada. Passió molt a prop, avui l'amor ho calmarà tot.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Hi haurà molta activitat en tota la jornada i estaràs molt inquiet. La parella et requerirà emocionalment i hauràs d'esforçar-te per a respondre. Viatges molt feliços i rendibles.

Cranc (21de juny -22de juliol)

L'amor està trucant a la teva porta i seria millor que no perdessis una bona oportunitat on podries arribar a experimentar sensacions molt profundes. Trenca amb la timidesa i conquesta.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Posa atenció en allò que signis o prometis, sense adonar-te podràs ficar-te en uns assumptes poc clars o en situacions que després et seran difícils solucionar. Canvis en la llar a millor.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Estaràs amb l'energia suficient per a avançar en el terreny planejat i fins i tot en nous projectes. Desprendràs positivisme que aplicaràs correctament. Dia amb sort fins i tot en l'atzar.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Assumptes de diners i despeses alteraran el teu estat anímic. No et quedis observant tant els detalls i mira el futur amb mentalitat més positiva. Els èxits són a la teva mà, llança't.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Durant la jornada podràs desplaçar-te a llocs en els quals trobaràs un descans plaent i al teu gust. La gent estarà d'acord amb tot el que demanis. Sort en l'atzar i viatges.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

S'agilitzaran tots els esdeveniments i gairebé perdràs el control d'aquests. Assegura't tenir tot ben preparat per a no caure en paranys o oblits, avuit'has de mantenir ferm en tot.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Les teves ganes de viure es veuran reforçades per una vitalitat desbordant que t'inclinarà a fer diverses tasques alhora i totes seran del teu grat. Bons moments en la llar i amor.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Assegura't molt bé fins on vols arribar en les teves relacions íntimes abans de donar un sí a les propostes que es presenten. Analitza-ho tot

bé perquè no hi hagi esglais, fermesa i tremp.

Peixos (20de febrer - 20de març)

La teva ment estarà en plena forma com per a tenir una visió positiva i rendible de tot el que vulguis emprendre. Bon moment per a dedicar-te a l'ordre de coses. Viatges molt feliços.

tracking