Diari Més

El teu horòscop d'avui: 22 de novembre de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

horòscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

El teu esperit i ganes de viure anirà creixent ràpidament fins al punt de sentir-te el ser més poderós de la terra. El teu magnetisme estarà molt accentuat. Èxits amorosos i socials arribaran.

Taure (20d'abril-20de maig)

Una forta sensació i necessitat de llibertat envairà tot el teu cos i ment. Cerca algun tipus de diversió i si pot ser en conjunt amb altres persones afins. No t'aïllis i viu més.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Molta cura si has de sortir de viatge o realitzar desplaçaments imprevistos, tingues molta precaució tant en el conduir com amb les noves i ràpides amistats. Nit més tranquil·la.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Alguns inconvenients familiars s'oposaran als teus plans. Pren-te les coses amb calma o els obstacles seran majors. L'ambient casolà serà una mica aclaparador, però tot passarà.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Cuida les teves paraules i sobretot els teus gestos, l'ambient tant familiar com de parella estarà

una mica delicat i serà molt fàcil ferir-los amb els enfrontaments. Busca gent alegre.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Es potenciarà la teva vida interior i estaràs gairebé obligat a experimentar unes agradables situacions en companyia d'uns pocs on trobaràs sensacions noves. Passió molt a prop.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Fortes emocions provocaran en tu cert grau d'excitabilitat. Els teus nervis et jugaran una mala passada i et faran equivocar-te en les teves previsions amoroses. Bon moment per a inversions.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

El teu apassionament d'avui serà una cosa desmesurada i tendiràs a crear-te uns objectius molt alts que la realitat de la vida et farà raonar. No busquis fora el que està dins, reflexiona.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Avui estaràs més prop d'aquesta tranquil·litat que sempre necessites. Tant en la llar com en la vida social els moments seran molt agradables i d'equilibri. Atenció en els viatges.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Domina les teves ànsies de poder i la teva possessivitat, la parella no estarà d'acord amb les teves idees i buscarà a qualsevol preu la seva pròpia llibertat. Tingues una mica de paciència i guanyaràs el buscat.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Si surts de viatge revisa bé l'equipatge, avui és un d'aquests dies on la teva concentració està una mica disminuïda i les distraccions seran vàries, fins i tot en l'amor. Sorpreses en l'atzar.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Des del començament del dia busca relaxar-te. Avui s'acumularan tensions a causa de les intenses situacions emocionals que viuràs. Encara estaràs en plena forma i molt vital envers tot.

tracking