Diari Més

El teu horòscop d'avui: 21 de novembre del 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

horòscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Et sortiràs amb la teva només si avui ho fas amb diplomàcia, per contra si actues de manera rígida i inflexible perdràs molt del guanyat. Amb una mica d'astúcia aconseguiràs objectius.

Taure (20d'abril-20de maig)

Hi haurà novetats amb caps o superiors. És un moment molt positiu perquè exposis els teus interessos i necessitats. Els astres estaran del teu costat avui, demana el que creguis i veuràs que fàcil és.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Controla la teva sensibilitat, avui amb facilitat podran ferir els teus sentiments o el teu orgull. No facis cas a determinades paraules de presumptes amistats. Bon moment per demanar millores.

Cranc (21de juny -22de juliol)

La teva intel·ligència es tornarà més aguda del normal i descobriràs avui noves i interessants ocasions d'èxit. No desaprofitis res, la sort acompanya, fins i tot en l'atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Et costarà molt entendre a la gent que t'envolta. No t'impacientis i espera millors moments per actuar. La nit promet una cosa apassionada i ple d'erotisme, magnetisme en alça.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Sense adonar-te variaràs totalment la teva manera de pensar i d'encarar les coses. El teu canvi serà tan fort que ni tu mateix te'l creuràs. Viatges feliços i possible retrobament amb un vell amor.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

A poc a poc t'aniràs reposant d'aquesta falta d'energia que tant t'atabalava i que et feia girar en un cercle sense sortida. Les coses tornen a somriure't en tot, avui aprofita tot el que sigui nou.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

No facis cas de tot el que et diguin o prometin avui. Moltes promeses no es compliran i et portaran complicacions, mira detingudament cada proposició. Cenyeix-te al que dicti el teu cor.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Se t'han buidat bastants dubtes i et sents molt segur. No facis cas als plantejaments difícils d'altres persones que no volen el teu bé, tu a la teva. Controla més les despeses.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Et veuràs motivat a intervenir en assumptes aliens posant tota la teva bona voluntat, però cuida molt els teus interessos, podries sofrir un fort revés, posa més astúcia i defensa més el que és teu.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Assumptes pendents i de responsabilitat apareixeran avui, on et veuràs obligat a prendre fortes determinacions i una nova organització en tot. Llança't sense pors, els astres et protegeixen.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Intenta dominar el teu caràcter ja que en la jornada et mostraràs molt agressiu amb els pròxims i pagaran justos per pecadors. Busca llocs i gent alegre, necessites relaxar la teva ment.

tracking