Diari Més

El teu horòscop d'avui: 19 de novembre del 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

En els teus projectes procura mantenir la independència perquè si no et veuràs embolicat en els desitjos d'altres persones i t'arribaràs a sentir

malament. Cautela, actua amb sentit comú i a per totes.

Taure (20d'abril-20de maig)

Novetats dins del teu cercle familiar que t'alegraran i aixecaran l'ànim una mica baix dies passats. Gaudeix amb el treball ja que hi haurà canvis positius. Nit ardent i inoblidable.

Bessons (21de maig - 20de juny)

En els teus projectes procura mantenir la independència perquè si no et veuràs embolicat en els desitjos d'altres persones i t'arribaràs a sentir malament. Cautela, actua amb sentit comú.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Algú abusarà del teu temps de descans, practica la paciència i obtindràs millors resultats. L'atzar et beneficiarà fins i tot en l'amor. Sorpreses en l'àmbit social. Sort en atzar i viatges.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Estaràs molt dispers a l'hora d'actuar perdent bastant temps per a arribar a l'objectiu. Centra't més o perdràs oportunitats en tot. No et precipitis en les teves decisions, raona més avui.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Buscaràs moments d'esplai amb les amistats allunyat dels problemes familiars. Sentiràs la distància d'un amic. Hi haurà canvis de plans i novetats.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Els millors aspectes els tindràs en la teva vida sentimental, així que aprofita i gaudeix d'aquests moments i no temis complicacions. La sort i l'atzar estaran del teu costat. Aprofita-ho tot.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Podràs sortir-te amb la teva o bé obtenir un gran èxit amb alguna cosa que tenies entre mans fa temps. Assumptes de la llar resultaran pesats. Hi haurà novetats positives en l'àmbit laboral i en els viatges.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Les discussions amb la parella es donaran amb facilitat a causa de la teva falta d'atenció cap a aquesta. Fort jornada a la feina. La teva diplomàcia ho solucionarà tot. Arriben diners.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Et sentiràs tibant i amb grans aclaparaments. La resta de la jornada serà tranquil·la. Sorpreses en la teva economia. La comunicació seriosa millor en la intimitat. Mesura més les teves paraules.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Hauràs de forçar la teva concentració en les activitats laborals i en la teva relació amb la família. Algú tindrà un detall amb tu. No descuris les teves responsabilitats. Cura en els viatges.

Peixos (20de febrer - 20de març)

La teva relació sentimental avui podrà fer-se més seriosa i compromesa. Decisions encertades en els estudis o activitats creatives. Atrauràs molt al sexe oposat i a la passió.

tracking