Diari Més

El teu horòscop d'avui: 16 de novembre del 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

T'arribarà la comprensió per part de la persona que menys t'esperaves. El seu afecte sincer i el seu afecte demostrat en el millor dels moments farà vibrar el teu cor. Nit passional.

Taure (20d'abril-20de maig)

No esperis que sigui tan fàcil arribar a aconseguir la meta que et proposes. Et costarà bastant més del pensat sobretot si en ella existeix una mica de joc amorós o gelosia, pensa més en fred.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Seria més rendible que et quedessis en el motlle gairebé sense parpellejar. Una actitud passiva i contemplativa serà el millor remei per a no entrar en discussions. Comprèn més a tots i guanyaràs.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Tindràs gran facilitat per a manejar la situació i convertir-te en dirigent de molts. Avui estaràs capacitat per a treure dels altres tot el que t'interessa per al futur.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Molt de compte amb les teves relacions afectives, serà molt fàcil cometre una relliscada i per una ximpleria quedar malament amb certa gent i pitjor amb la teva parella. Cuida les teves paraules i accions, temprança.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

La teva situació t'està marcant que s'acosten moments molt positius per a tu tant en l'ordre financer com en l'amor. De moment no et precipitis ni t'enorgulleixis, calma.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva labor metòdica d'avui serà molt compensada i la teva ment es troba en el millor dels moments per a fer les tasques més complicades. Sort en les finances i en l'atzar.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Dona més llibertat als teus desitjos i no et deixis caure en aquests pensaments una miqueta pessimistes que t'envolten avui. La vida i les coses et portaran per bon camí. Viatges feliços amb retrobament.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Hi haurà recepció de bones notícies o la trobada amb una persona que aprecies molt. La situació podrà convertir-se, si tu ho desitges, en un romanç ple de passió i cremor, tu decideixes.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Interessants projectes amb la intenció de trobar llibertat d'acció en la teva vida seran motiu avui de profunds pensaments per part teva, racionalitza però tria alguna cosa, les teves decisions són vitals.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

La teva ment es dirigirà més a l'àmbit material que al romàntic. És millor que avui no et parlin ni d'amors ni de passions, les teves preocupacions tenen un pes i un valor en xifres, utilitza el cap.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Un cert sentiment de solitud t'envairà el cor, pren-lo amb calma i no desesperis, amistats i parella entendran profundament els teus emotius pensaments. No et deprimeixis.

tracking