Diari Més

El teu horòscop d'avui: 15 de novembre del 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

T'inclinaràs per voler realitzar tot pel teu compte i risc. En principi no hi haurà res de dolent, però aviat apareixeran algunes enveges i gelosia. Calma, avui has d'anar pas a pas en tot.

Taure (20d'abril-20de maig)

Serà a la llar i en lapassionalitat de la parella on trobis l'aportació necessària per a emprendre els nous objectius i plans d'avui. A la nit viuràs una experiència excitant.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Sofriràs una gran opressió interior fundada en una espècie d'ansietat no canalitzada en el pla amorós. Deixa't portar pels teus instints i tot passarà aviat. El teu magnetisme creixerà.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Seràs requerit en el teu cercle familiar i et veuràs en l'obligació d'ajudar a algú. Ho faràs tot a la perfecció. L'atzar i la sort et somriurà, però utilitza la teva intuïció en tot.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Avui et sentiràs atret per una persona molt especial que t'obrirà els ulls davant un assumpte poc clar o confús. Serà tot sorprenent i molt dinàmic. És el teu dia per a l'èxit.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

La teva vitalitat estarà una mica decaiguda però no et faltaran les forces per a emplenar tots els teus objectius. La relació amb la família serà tibant

però salvable. El temps et donarà la raó en tot.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Notaràs més calma d'ànim avui, però les circumstàncies i situacions del teu entorn t'exigiran posar-te les piles de gom a gom. No deixis res sense acabar, ni comprovar, fermesa i decisió avui.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Et sortiran fortes passions que si no les controles et conduiran a un excessiu desplegament d'energies on et desgastaràs obtenint curts resultats. Només l'amor et compensarà.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Et mostraràs molt alegre, ple d'humor, però poc constant en les teves actituds i accions. El teu magnetisme serà fort i atrauràs a qui tu més vulguis. Ves amb compte amb les despeses.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Estaràs molt enfeinat per assumptes del teu interès que guarden relació amb viatges o amb el correu. No prometis ni acceptis tan ràpidament les

promeses dels altres. Avui toca ser reflexiu.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Et veuràs obligat a discutir per interessos amb persones bastant tancades i rígides. No et precipitis a l'hora de prendre decisions, reflexiona profundament abans, d'això depèn el teu èxit.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Posaran en dubte les teves paraules o les teves accions i això et tocarà molt de prop l'orgull. Controla't fins a l'últim moment, per així donar exemple. La deessa de la Fortuna donarà sorpreses.

tracking