Diari Més

El teu horòscop d'avui: 14 de novembre del 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

horòscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Serà avui una jornada fàcil en el social on trobaràs la comprensió total als teus desitjos i plans. En l'amor el teu magnetisme personal va en alça. Seran fàcils els moments passionals.

Taure (20d'abril-20de maig)

Intenta no jugar massa amb els sentiments dels altres o aviat sentiràs en les teves pròpies carns les angoixes que genera. Has de ser directe en l'amor. Et plantejaran nous projectes i plans.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Avui et toca donar-te un respir i dedicar-te més a tu mateix. Equilibraràs els desgastos portats últimament. La lectura i el passejar et faran sentir bé. Els viatges seran molt agradables.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Et veuràs compromès, sense tu voler-ho, amb alguna amistat o familiar. Utilitza la teva imaginació al màxim i podràs sortir airós de l'assumpte. Cuida les digestions i el descans. Nit moguda.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Hauries d'eliminar tot tipus de pensament negatiu o de mals records, d'aquesta manera et sentiràs millor i arribaràs al fons de tots els assumptes. Escolta els consells dels pròxims.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

En el dia la jornada de treball es presenta tranquil·la, serà la parella la que es negarà a seguir els teus passos. Tranquil·litat, dialoga amb profunditat i trauràs noves coses. Tingues més comprensió.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Podran ficar-se en els teus plans persones que no són del teu grat. Ves amb fermesa en les teves idees i arribaràs a tot. Algú t'està desitjant carnalment, el teu magnetisme enlluernarà.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

No confiïs en la sort i dedica't a ser més observador a l'hora d'entaular una nova relació. La teva imatge personal és bona, però hauries de reforçar-la. Amor secret et circumda.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Els viatges i les activitats a l'aire lliure et serviran per equilibrar el teu estrès. Viuràs experiències excitants amb gent nova. Apareixerà un gran amor o equilibri en la teva relació sentimental.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Qualsevol paraula dolça que escoltis et farà vibrar en cos i ànima. Et trobaràs més sensible del normal i s'acostaran a conquistar-te. Seràs centre d'atenció, aprofita per avançar en tot.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Si desitges començar una nova unió de parella o intensificar la passió avui és un dia molt especial. Tot detall que tinguis amb la parella serà viscut intensament. Compte amb les despeses i les inversions.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Serà una jornada de moltrelaxen el qual compartiràs el teu temps lliure amb els més pròxims de forma equilibrada. T'arribarà una notícia sorpresa que et farà feliç. Cuida la dieta.

tracking