Diari Més

El teu horòscop d'avui: 13 de novembre del 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

horòscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Tensions i mals humors malmetran la teva relació amb els altres. Adopta una actitud diplomàtica i serà el millor remei. Serà una jornada bastant conflictiva, compta fins a deu en tot.

Taure (20d'abril-20de maig)

No és una jornada on serà fàcil la comunicació i l'enteniment. Intenta relaxar-te una mica i tracta de flexibilitzar les teves idees per no entrar en conflicte amb els altres. Busca gent alegre.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Tindràs contacte amb persones d'autoritat que et donaran el seu suport en el que proposis. La teva habilitat i rapidesa mental jugaran un important paper. Èxits segurs en el social i en inversions.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Tingues molta paciència durant tota la jornada. Si pots retarda per a un altre moment decisions importants o signatures de documents. La teva vida sentimental es veurà alterada, cautela.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Captaràs les bones oportunitats a la primera, les circumstàncies posaran a prova la teva capacitat d'organització i direcció. La teva vida sentimental estarà en alça. Aprofita el que arribi.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

La teva capacitat organitzativa es veurà accentuada. És un excel·lent moment perquè facis una selecció entre les teves amistats o amors per a triar el que més rendible sigui. Canvis a casa.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Els frecs i els enfrontaments seran molt fàcils en el teu entorn familiar. El teu humor arribarà a alterar-se amb facilitat i podries arribar a destruir el que has aconseguit. No et precipitis en res.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Controla la teva ansietat i el teu sentit possessiu i ambiciós d'avui. La gent que t'envolta no escoltarà les teves raons i hauràs d'actuar de forma gens impulsiva. Relaxa't més i gaudeix.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Contactaràs amb persones d'alt nivell i es tancaran acords molt importants i de gran transcendència per a tu. En un dia clau com aquest no et perdis cap detall. Èxits en el social.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Si algun dels teus treballs depèn de persones del sexe oposat seria millor que prenguis tu la batuta, en cas contrari et veuràs al final amb tot per fer. Posa't més ferm, la teva decisió serà la clau.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Alts i baixos anímics et faran mostrar-te davant l'observació dels altres com una cosa estranya i poc sociable. Tracta de trencar el teu silenci i aïllament de manera pausada i suau. Paciència.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Tant en el social com en el professional el teu contacte amb superiors serà una cosa brusca. Et veuràs obligat a mostrar-te fort, encara que després descarreguis les teves penes en solitari. Avui diplomàcia.

tracking