Diari Més

El teu horòscop d'avui: 12 de novembre del 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Sentiràs una forta pressió del sexe oposat, no seria convenient que saltis com una fera defensant-te, però tampoc deixis que canviïn els teus plans. Has de fer-te valer més, fermesa.

Taure (20d'abril-20de maig)

Et veuràs obligat a gastar molta energia i fins i tot diners en assumpte de la llar per a satisfer el gust d'uns altres. El resultat serà excel·lent per la teva bona organització. Calma i per totes.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Endavant i no et frenis si avui et ve de gust divertir-te en gran, tindràs tot de la teva part. La nit és teva. Despertaràs passions per on vagis, la teva mirada serà magnètica i excitant.

Cranc (21de juny -22de juliol)

El teu nivell de descans millorarà i tindràs més facilitat per a relaxar-te i desconnectar dels vells problemes que t'atabalen. L'amor i l'atzar estaran de la teva part, és un dia per a triomfar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Arribaran bones notícies que t'obriran les portes a noves activitats i a nous cercles. Si has d'emprendre un viatge posa en pràctica la paciència, avui res de córrer, temprança.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Una vella amistat reclamarà durant aquest dia la teva ajuda i estaràs disposat a prestar-la-hi. Veuràs com encara que tens altres ocupacions pots amb tot. Passió molt pròxima que et captivarà.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

L'amor no et tractarà tan bé com tu desitges, per contra succeiran interessants esdeveniments que et possibilitaran avançar en l'àmbit social i en l'econòmic. Estàs en bona ratxa.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Intenta controlar el teu temps de descans o et veuràs sotmès a un fort estrès que complicarà el teu rendiment general. La precipitació serà molt negativa, trepitja ferm i no desesperis.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

S'aproximen despeses inesperades però que t'aportaran grans recompenses. Avui tindràs poc treball i trucades d'última hora amb finalitats romàntiques, cautela amb les promeses.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

És fàcil que apareguin enemics o situacions una miqueta enutjoses, no temis per res, tot s'anirà solucionant com per art de màgia i amb gran rapidesa. Tranquil·litat en l'amor.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

A part de la teva vida normal, on et trobaràs amb bons aspectes, el teu afany d'aventures et portarà a realitzar alguna cosa secret en l'amor. Arriben notícies sentimentals que canviaran plans.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Si vols endinsar-te en experiències amoroses fortes avui és un dia on arribaràs amb facilitat a poder potenciar-les i fins i tot a mantenir-les. La teva mirada desprendràpassionalitat.

tracking