Diari Més

El teu horòscop d'avui: 25 d'octubre de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

horòscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

No facis una muntanya dels petits problemes d'avui. Tens l'energia suficient per a realitzar la jornada en una total tranquil·litat i molt més. Viatges rendibles i una sorpresa romàntica.

Taure (20d'abril-20de maig)

Es donaran amb facilitat els frecs amb la família o amistats. Et trobaràs una miqueta desorientat a l'hora d'entaular diàleg o relació amb la gent. Un passeig t'ajudarà a centrar-te en tot.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Avui posaràs els teus dots d'investigador i la teva gran intuïció per a descobrir a aquest enemic ocult que en més d'una ocasió ha danyat la teva imatge. Tacte i més diplomàcia a l'hora de parlar t'ajudaran.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Molt d'ull amb els teus esclats d'ànim, l'ambient no està del tot equilibrat i el teu humor hauràs de controlar-lo al màxim. Domina més els teus nervis. Dia de sort en l'atzar i l'amor.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

El decaïment anímic i físic passarà aviat. No et tanquis en idees negatives o pessimistes i et quedis empresonat a casa. Surt i aireja els teus pensaments, busca gent alegre i diverteix-te.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Limita't a organitzar i solucionar els teus propis assumptes i no intervinguis per a res en la vida dels teus companys o la pròpia família. Procura divertir-te més i oblidar problemes, gaudeix la vida.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Hi haurà molta activitat i varietat a les teves tasques diàries que estaran compensades amb uns moments excel·lents i productius. Si comences un nou amor, endavant. La passió està molt a prop.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Una certa fredor emocional i una excessiva anàlisi de les situacions t'allunyarà per moments de la companyia dels teus. Acaba les tasques endarrerides. Possible gelosia en el treball que passaran.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Veuràs com al llarg de la jornada d'avui trobaràs solucions a aquests petits problemes que venien atabalant-te des de fa un temps. Tot té solució amb una mica de calma i força.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Avui no seran rendibles ni satisfactòries les actituds que prenguis de manera seriosa o rígida. Analitza més les coses i asseu-te per un moment a pensar la solució, evita els empipaments. Arriben diners.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Una certa ansietat avui t'impedirà veure els passos a donar, deixa't guiar per la teva intuïció i per les primeres idees que apareguin. Rebràs un regal sorpresa. Sort en l'atzar i en les inversions.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Creixerà el teu afany de domini sobretot en el terreny amorós. La teva necessitat vital de comunicació serà alta i trobaràs comprensió en persones inesperades. Se t'obren nous camins a l'amor.

tracking