Diari Més

El teu horòscop d'avui: 24 d'octubre del 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

horòscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Et veuràs obligat a resoldre problemes familiars que necessitaran de la teva enèrgica decisió. La teva capacitat creativa es potenciarà. Sort en l'atzar i en els nous projectes que iniciïs avui.

Taure (20d'abril-20de maig)

Jornada amb una vida emotiva molt forta. Els éssers més pròxims gaudiran de la teva presència facilitant-te les coses per al teu benestar. Dia alegre en companyia de pròxims, però més cura en conduir.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Et notaràs molt inquiet i amb profunds desitjos de realitzar desplaçaments. El teu afany per l'aventura es veurà avui més potenciat i sorgiran sorpreses. El teu magnetisme ajudarà a les teves conquestes.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Totes les tasques i activitats que estiguin relacionades amb la llar o la família es manifestaran molt positives i fluides. El teu poder de comunicació serà fort i aconseguiràs el que més desitgis.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

El descans i elrelaxhaurien de ser avui les úniques metes a les quals hauries d'orientar-te. Cuida't dels canvis de temps i no exageris en els plaers i en menjars, avui el teu cos demana tranquil·litat.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Canvis en el teu món familiar i, fins i tot, els teus propis sentiments optaran per nous camins. Intenta ser flexible en les teves idees i guanyaràs més. La nit promet moments íntims molt passionals.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Jornada una mica tibant a causa del nombre d'activitats que et veuràs obligat a realitzar. Ningú millor que tu sabrà trobar les solucions a tot. La deessa de la Fortuna et donarà una sorpresa.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Dia on la teva vitalitat estarà per sobre de la mitjana. Et serà molt fàcil conquistar els sentiments dels altres de manera ràpida. Amors fàcils, la teva mirada serà magnètica i el teu magnetisme eròtic.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Tot no anirà tan ràpid que desitges. Això podria en més d'una ocasió alterar els teus nervis i fer-te perdre els estreps, tingues més paciència. Posa avui més cura si condueixes o has de viatjar lluny.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La gent que t'envolta actuarà de manera vital i decidida cap a tu. En la mesura en què les compensis rebràs més solucions als teus assumptes. En la llar hi haurà canvis que et beneficiaran.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Amb paciència i accentuant la diplomàcia serà la forma que arribis a resoldre els problemes d'avui. Posa't més atent, però sigues ferm en la decisió. Hi haurà un retrobament amb algú especial.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Et mostraràs a tots amb una actitud molt alegre i espurnejant. Seràs el centre d'atracció i d'admiració de molts. Hi haurà sorpreses segures en l'amor, estàs en bon moment per a romanços.

tracking