Diari Més

El teu horòscop d'avui: 20 d'octubre de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La teva intuïció podrà servir-te de gran ajuda en la jornada on les relacions socials seran una mica tibants. En l'amor augmentaran les aventures. La sort estarà avui del teu costat, aprofita el nou.

Taure (20d'abril-20de maig)

Un amor apareixerà i les teves necessitats emocionals seran tan fortes que no hi haurà límits. Vigila amb la gelosia. Si no tens responsabilitats llança't a tot, és el teu dia.

Bessons (21de maig - 20de juny)

No és bon moment perquè emprenguis noves inversions o préstecs.Queda't en un segon pla i escolta consells d'amics. Si condueixes posa molta atenció.

Cranc (21de juny -22de juliol)

La teva sensibilitat i necessitat d'afecte augmentarà en la jornada. La relació amb els pròxims s'aprofundirà i et plantejaran interessants projectes. La sort t'acompanyarà avui.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

En la vida íntima trobaràs totes les teves necessitats cobertes, en el social no hi haurà comprensió ni tranquil·litat. La parella es mostrarà apassionada. Bon moment per a un viatge desitjat.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Familiars pròxims buscaran la teva ajuda i la teva comprensió. En la mesura que a ells et lliuris rebràs compensacions. Sort en els viatges. Assumptes passionals es resoldran avui.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Apareixeran despeses inesperades i situacions felices tant en la parella com en la teva vida casolana. Sorgiran nous plans per al teu futur. Augmentes el teu nombre de coneguts i amics.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

La teva sensibilitat i magnetisme creixerà en la jornada que serà vital per al teu futur en les relacions. Deixa que el teu cor jutgi tot. Avui atrauràs la passió sense proposar-t'ho molt.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Para esment als viatges i desplaçaments. Tingues precaució a l'hora d'organitzar-los i realitzar-los. En l'amor hi haurà canvis i bones sorpreses. Els teus sers estimats apreciaran més els teus actes.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Tant la parella com els teus éssers més estimats demostraran avui tota la seva capacitat d'amor cap a tu. Una notícia sorpresa t'alegrarà la vida. L'atzar avui et somriurà i l'amor augmentarà.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Intenta no impacientar-te amb els pròxims. La calma i la diplomàcia que avui posis en pràctica serà la clau del teu èxit. Canvi en l'amor. Tot el que facis avui tindrà fàcil resolució.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Els teus sentiments estaran més forts que de costum. Algú que et vol intentarà demostrar-ho, deixa't portar. Sort. El teu magnetisme personal estarà avui en alça.
tracking