Diari Més

El teu horòscop d'avui: 19 d'octubre del 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Gaudeix de la companyia de les persones que juntament amb tu estan desitjant viure experiències molt per sobre de les coses quotidianes. El teu

magnetisme personal avui anirà en augment.

Taure (20d'abril-20de maig)

El teu magnetisme mantindrà expectant els ulls i el cor d'unes persones que no només t'admiren. A la llar hi haurà novetats i canvis a millor.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Durant tota la jornada la teva personalitat serà brillant i per això seràs centre d'atenció i augmentarà la teva capacitat possessiva en el pla dels

sentiments.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Vitalment et trobaràs en un dels teus millors moments, per tant llança't a qualsevol tipus d'aventura ja que conquistaràs amb facilitat la meta que vulguis.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Serà en el cercle social on veuràs resolt tot tipus de tensions. La comunicació amb els altres serà font d'inspiració i gaudi. Novetats en família que avui canviaran plans.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Rebràs amb gran alegria la presència d'una persona que omplirà en gran manera les teves necessitats emocionals. Les portes estaran obertes a la felicitat.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Jornada positiva en el pla comunicatiu, física i psíquicament et trobaràs en el teu millor moments, aprofita'l per a tota labor creativa. T'arribaran notícies de persones llunyanes.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Et sentiràs tota la jornada amb una gran necessitat d'intercanvi intel·lectual i físic. No busquis fora el que tens molt a prop. Cuida més les despeses i els excessos durant el dia.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Contra la teva voluntat estaràs envoltat de molta gent. La majoria d'ella esgotarà els teus nervis i és molt fàcil que t'aïllis de tot. Busca llocs

tranquils i no et fiïs dels nous coneguts.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Deixa't de tants compromisos i aprofita el dia per a vivenciar aquestes experiències tan necessàries per a la teva intimitat. Llança't sense miraments. La sort t'acompanyarà en la jornada.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Com menys et barregis en la vida dels altres menys problemes t'implicaràs. Viu i vibra més intensament amb qui tens al costat.

El cor d'una persona palpita pel teu amor.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Tot el que visquis en família serà molt compensat. Tu mateix seràs font d'alegria i de felicitat cap als altres. Gaudeix sense temor. Bon moment per a fer canvis i millores.

tracking