Diari Més

El teu horòscop d'avui: 18 d'octubre del 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Controla durant tota la jornada el teu actuar precipitat o en cas contrari creixeran els problemes i enfrontaments amb els més propers. Més paciència. La tarda serà propícia per als teus negocis.

Taure (20d'abril-20de maig)

La millor part del dia serà al matí on els teus assumptes tindran ràpida i fàcil solució. Més tard et convé deixar les coses en mans d'uns altres. No entris en discussió amb caps.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Els familiars i més propers no estaran molt d'acord amb els teus plans. Deixa per a més endavant els teus projectes i trauràs millors beneficis. Calma. Els viatges d'avui seran molt rendibles.

Cranc (21de juny -22de juliol)

La càrrega de treball augmentarà però en la jornada et trobaràs amb capacitat per a resoldre-ho tot, fins i tot això d'altres persones. L'amor és

a prop i podràs viure grans moments.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

És fàcil que es manifesti un desengany amb una persona pròxima. Intenta no actuar de manera violenta ja que tot s'aclarirà en poc temps. Rebràs una sorpresa.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Al teu cercle social trobaràs les sortides a les teves necessitats de benestar. No desaprofitis les invitacions i llança't a noves aventures. Es produiran canvis importants a la teva feina.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

El teu magnetisme personal es veurà ampliat juntament amb el reconeixement per part de molts sobre la teva labor i responsabilitat. Els desplaçaments seran feliços.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Un excés de càrrega emotiva podrà jugar-te una mala passada si no et controles. No et prenguis tan de debò les paraules dels altres i actua per tu

mateix. L'ambient laboral serà tibant.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Posa més atenció en la jornada als teus actes i moviments ja que estaràs molt oblidadís. Els teus éssers més propers notaran una falta de dedicació. Bona jornada per a iniciar nous projectes.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Les noves relacions que avui realitzis tindran un fort efecte en la teva vida privada i podran canviar molts dels teus conceptes. Si has d'invertir

consulta tot abans.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Encara que aparentment els teus objectius es retardin no t'inquietis, les coses avui aniran més lentes però per a millorar el seu resultat. Rebràs una

notícia agradable.

Peixos (20de febrer - 20de març)

A poc a poc està cobrant cos tot allò que s'amagava en la teva ment. Les il·lusions s'estan fent realitat, prepara't a allò nou i a les agradables situacions que viuràs.

tracking