Diari Més

El teu horòscop d'avui: 17 d'octubre del 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

horòscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Els teus canvis d'activitats seran nombrosos, però interiorment viuràs una gran tranquil·litat i un gran equilibri emocional. Vigila la teva dieta i descans, avui és primordial que et cuidis més.

Taure (20d'abril-20de maig)

La teva activitat t'obligarà a diversos desplaçaments dels quals trauràs interessants beneficis. No deixis passar l'amor, aquest et somriurà amb facilitat. Arriben diners no esperats.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Els teus contactes amb la societat aniran en augment, ja sigui a casa teva o en la dels amics. Escolta totes les proposicions, però no et precipitis en la decisió. L'atzar et donarà una bona sorpresa.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Jornada plena de sorpreses, les quals tocaran la teva fibra sensible. Encara que la teva ment estarà bastant dispersa, el teu cor creixerà en amor. Nit molt apassionada.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Voldràs expansionar tot el teu ser i encara que no trobis a les persones adequades per a acompanyar-te en la tasca, arribaràs a nivells alts de rendiment. És el teu dia d'avanç en l'apartat social i l'íntim.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Projectes i activitats apareixeran que et motivaran vitalment. Tant la teva vida social com laboral cobraran una gran intensitat i ho passaràs fenomenal.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Apareixerà alguna petita xacra de salut, no per això se't caurà el món damunt. Mira al teu voltant i gaudeix del que la naturalesa t'ofereix, ànim i a per totes, aprofita les coses noves.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Els assumptes sentimentals de la vida t'aportaran tot el que desitges si no et precipites en els teus desitjos. Demana menys i rebràs molt més del que esperes.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Els pròxims malinterpretaran les teves paraules i sofriràs un enfrontament. No et desanimis ja que el temps et donarà la raó. Compte amb les aventures amoroses. Avui més temprança.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

L'atzar avui no el tens del teu costat, per això no deixis els teus assumptes en mans de la sort. Tingues més perseverança i control durant tota la jornada a seguir. Cura si condueixes.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Mentre estabilitzis les teves emocions guanyaràs satisfaccions i total equilibri. Tot el que passi per la teva imaginació aviat es farà realitat per a tu. Arriben diners per inversió.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Tindràs a l'abast de la teva mà tot allò que desitgis. Tant en l'amor com en l'apartat social sabràs conquistar fàcilment els teus objectius. Algú s'acosta, atent.

tracking