Diari Més

El teu horòscop d'avui: 15 d'octubre del 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Apareixeran algunes persones que voldran tirar per terra les teves idees i projectes. No et desanimis i molt menys entris en còlera, tot passarà. És el teu dia per a arribar a tot.

Taure (20d'abril-20de maig)

Prepara't per a defensar allò que és teu aferrissadament. Persones alienes als teus sentiments intentaran ficar «els seus nassos» en els teus assumptes privats. Posa't ferm i defensa't.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Els teus projectes sofriran una gran acceleració. És bon moment per a la signatura de contractes i per a contactar amb gent que en el futur serà de

molta utilitat. La sort somriu en l'àmbit social.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Apareixeran avantatges tant en els negocis com en la teva situació financera. No deixis passar les oportunitats que avui es presentaran tant en l'àmbit social com en l'íntim.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Estaràs molt susceptible a les paraules i accions de les altres persones; si mantens una actitud freda descobriràs a l'enemic fàcilment, tu posa't ferm en tot i dirigeix-te cap al que t'interessa.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Obligació a ser mésdiscriminatiu a l'hora d'entaular noves relacions siguin de parella o per feina. Algú s'està acostant molt a nivell emocional, és un dia de romanços.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva capacitat d'organització i planificació es veurà altament plasmada en la jornada d'avui i els beneficis que obtinguis seran amplis. La nit promet moments excitants.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Notícies que t'arriben des de lluny o desplaçaments que realitzis canviaran molt els teus plans i projectes. L'amor també es ressentirà, pren

calma en tot i veuràs ràpida solució.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

No deixis res a l'atzar i molt menys et confiïs massa en terceres persones perquè solucionin els teus propis assumptes. Avui hauràs de batallar pel teu compte i risc.T'has de mantenir ferm.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La jornada serà pesada. Només en la parella o amb els més íntims és on trobaràs la comprensió absoluta i el teu equilibri desitjat. Més cura si

condueixes, avui res de presses.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Rebràs notícies al llarg de la jornada que t'arribaran com una veritable sorpresa. Hi haurà una variació en els teus plans però et faràs amb el

control de tot.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Mantingues actitud ferma abans de res el que et diguin i escolta els consells només d'aquells que et mereixen una total confiança. Les teves decisions hauran de ser ràpides i fermes, has de fer-te valer.

tracking