Diari Més

El teu horòscop d'avui: 14 d'octubre de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Mostraràs més seguretat en tu mateix i et guanyaràs a la gent que t'envolti. La teva imatge i manera d'actuar farà que avancis en els teus plans. No desaprofitis oportunitats.

Taure (20d'abril-20de maig)

L'amor serà una càrrega ja que et sents més inclinat a la llibertat d'acció. Necessites un descans per al teu cos i ment. Busca llocs i gent tranquil·la. Posa més atenció en viatjar.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Encara que pensis que ningú entén el teu comportament mira al teu voltant, més d'un seguirà els mateixos passos que tu. Cuida avui més la dieta, els excessos es paguen.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Jornada pacífica i sense majors problemes. En el teu cercle d'amistats trobaràs una comprensió absoluta i una gran càrrega d'afecte. Bon dia per a negocis.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Estaràs molt sensible i susceptible a tot el que passi al teu voltant. Relaxa't i no et creguis tot el que et diguin. Aplica fermesa en les teves idees. Amb pas ferm arribaràs a tot i més, temprança.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Tota activitat que sigui del teu interès t'aportarà millors resultats si les poses en pràctica tu només sense esperar l'ajuda de ningú. Problemes de son. Passeja i diverteix-te més per a equilibrar-te.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Serà una jornada propícia per a l'expressió dels teus sentiments. La relació amb el sexe oposat serà fàcil i plena d'emocions fortes. La teva imatge serà atractiva.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

No et precipitis en les teves determinacions si tenen a veure amb assumptes de l'amor o d'amistat. Espera que els altres es llancin primer. Hi haurà diversos canvis en la llar amb millores.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Les responsabilitats s'accentuaran en la jornada i et veuràs forçat a emprar tota la teva energia. Arribaràs a tot amb ordre. Però no et deixis portar per l'eufòria, més calma i tremp.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Se't facilitaran les possibilitats de relació i d'associació amb altres persones. Viu amb més intensitat les activitats socials i de grup. Sorgirà una passió irrefrenable.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Problemes i preocupacions a últim moment, per tant és millor que avancis la resolució dels teus assumptes en el camp de la professió. Demana ajuda i consell ara, despréssegueix ferm.

Peixos (20de febrer - 20de març)

No descartis ajudes que t'aportin els pròxims ja que avui et serà necessari. En l'amor se't plantejaran alguns dubtes o vacil·lacions, cuida més a la parella, us necessiteu.
tracking