Diari Més

El teu horòscop d'avui: 13 d'octubre de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Canviaràs la teva tècnica de treball i d'actitud amb totes les persones que t'envolten. Als altres els semblarà estrany però t'aportarà beneficis, avui centra't en els teus assumptes i ves per totes.

Taure (20d'abril-20de maig)

No et deixis portar per les teves passions i molt menys per la teva tossuderia. És necessari que escoltis els consells dels més pròxims per a no errar. Et retrobaràs amb algú especial.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Obtindràs en la jornada bons beneficis i el suport de molts. És en l'amor on has de ser més prudent i no canviar sense pensar, medita més els teus moviments i amb qui.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Cuidat en els menjars i en les diversions. No prenguis en aquesta jornada decisions importants i deixa que les crítiques les facin altres persones. La nit t'aportarà moments íntims.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Els teus naturals dots creatius tindran avui fàcil concreció. No desesperis si els altres no entenen les teves idees, el temps et donarà la raó. Fermesa i resolució seran avui la teva base d'èxit.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Et mostraràs molt variable en els teus sentiments en la jornada. És molt fàcil que potenciïs la gelosia en la teva parella. En el treball hi haurà fortes enveges, tu a la teva i a triomfar en tot.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva vida familiar t'exigirà una major dedicació. Tot el que facis serà àmpliament recompensat sobretot per part de la teva parella. Bon moment per a canvis en la llar.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Ves amb compte amb la gelosia i les enveges que es manifestaran en el teu entorn. Tu mateix, sense adonar-te, els estàs potenciant, controla les teves paraules, calma i tremp.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Durant la tarda d'avui no et fiïs massa del que et prometin o assegurin. Abans de prendre una decisió consulta-ho. Si condueixes tingues més cura, les presses no són bones.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No deixis que aquests vells i passats de moda pensaments que avui et sorgiran limitin els bons moments que viuràs en la intimitat. L'amor creix i avui podràs fer realitat un somni.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Apareixeran enfrontaments en el teu cercle d'amistats que seran resolts si adoptes una actitud ferma contra els incitadors. Demostra el que vals centrant-te en el teu objectiu.

Peixos (20de febrer - 20de març)

No facis cas als rumors o comentaris que es facin a la teva esquena. Continua tranquil en el teu i veuràs que aviat tots reconeixeran la teva bona fe i valor. La nit promet.
tracking