Diari Més

El teu horòscop d'avui: 12 d'octubre de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Et sortiràs amb la teva només si avui ho fas amb diplomàcia, per contra si actues de manera rígida i inflexible perdràs molt del guanyat. Calma i tremp, sobretot en els assumptes socials.

Taure (20d'abril-20de maig)

Hi haurà novetats amb caps o superiors. És un moment molt positiu perquè exposis els teus interessos i necessitats. Els astres estaran del teu costat avui.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Domina la teva sensibilitat, avui amb facilitat podran ferir els teus sentiments o el teu orgull. No facis cas a determinades paraules de presumptes amistats, avui has de centrar-te en un sol objectiu.

Cranc (21de juny -22de juliol)

La teva intel·ligència es tornarà més aguda del normal i descobriràs avui noves i interessants ocasions d'èxit. No desaprofitis res, la sort acompanya.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Avui et costarà molt entendre a la gent que t'envolta. No t'impacientis i espera per a actuar. La nit promet, però compte amb els excessos i presses.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Sense adonar-te variaràs totalment la teva manera de pensar i d'encarar les coses. El teu canvi serà tan fort que ni tu mateix te'l creuràs. Estàs en bona ratxa i has d'aprofitar tot el nou.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

A poc a poc t'aniràs reposant d'aquesta falta d'energia que tant t'atabalava. Les coses tornen a somriure't, és un dia per a esplaiar-te en el que t'agrada.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

No facis cas de tot el que et diguin o prometin avui. Moltes promeses no es compliran i et portaran complicacions, mira detingudament cada proposició, avui has de ser molt analític.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Ja se t'han buidat bastants dubtes i et sents molt segur. No facis cas als plantejaments difícils d'altres persones que no volen el teu bé, marca't prioritats en tot.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Et veuràs motivat a intervenir en assumptes aliens posant tota la teva bona voluntat, però cuida molt els teus interessos, podries sofrir un fort revés. No t'acceleris en les teves decisions avui.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Assumptes pendents i de molta responsabilitat sorgiran avui, et veuràs obligat a prendre una nova organització en tot. Posa més atenció si has de conduir o invertir.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Intenta dominar el teu caràcter ja que en la jornada et mostraràs molt agressiu amb els pròxims i pagaran justos per pecadors. Busca llocs i gent alegre, necessites alliberar-te de tensions.
tracking