Diari Més

El teu horòscop d'avui: 11 d'octubre de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Els teus assumptes materials cobraran major interès i t'arribaran bones propostes a nivell professional d'alt rendiment en el teu futur. Els astres estan de la teva part, fins i tot en els temes de l'amor.

Taure (20d'abril-20de maig)

No forcis les situacions que avui afrontis per a no crear-te enemics i sobretot persones que et difamin. La nit promet ser molt passional i excitant, el teu poder de conquesta de gom a gom.

Bessons (21de maig - 20de juny)

La teva imatge es veurà potenciada en tota reunió social que desenvolupis en la jornada. T'arribaran confidències que utilitzaràs per al teu benefici. Guanyaràs amistats i una imatge social òptima.

Cranc (21de juny -22de juliol)

El dia s'alterarà a causa dels teus nervis. Paciència a tots els nivells avui. Relaxa la teva ment i triomfaràs en tot. L'atzar t'acompanyarà donant-te una sorpresa. És un dia per a aconseguir èxits.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Avui coneixeràs, dins del teu cercle d'amistats, una persona que captivarà al teu cor. Ataca sense por i actua tranquil que portes les de guanyar. Avui l'amor no tindrà fronteres.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Estaràs obligat a realitzar activitats de poc interès per part teva i que penses que no seran rendibles. No facis bromes pesades avui i atén més la teva parella, segur guanyaràs en això.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Canvis i novetats en el teu món i uns tibants moments potenciats per persones poc afins. Desconfia de les coses fàcils. Una amistat t'ajudarà a trobar una solució.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Jornada una mica conflictiva amb els amics. Només la teva bona voluntat i paciència salvarà la situació, escolta els consells. Hi haurà canvis en la teva llar i en l'amor, t'aportaran bons beneficis

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Centra't en un assumpte, no vagis volent realitzar moltes coses que no vas poder acabar o acabaràs mal parat. Para esment als consells i actua, avui has de meditar més la teva acció

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Un conegut s'allunyarà de tu de manera incomprensible. Et farà molt de mal però com menys carreguis, menor serà el problema. La nit promet, estàs que no pares.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Avui rebràs compensacions emocionals que calaran molt fort en el teu cor. Algun pròxim arribarà a demanar-te un favor important. En la llar hi haurà felicitat i canvis que et faran molt feliç.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Si has de concretar assumptes laborals ocupa tot el matí, serà el millor moment. La nit utilitza-la per a intercanvis emocionals que arribaran fàcils. Creix el teu magnetisme.
tracking