Diari Més

El teu horòscop d'avui: 10 d'octubre del 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

horòscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Bon moment per començar una nova relació. Aconseguiràs els teus objectius sense problemes i faràs vibrar el cor dels altres. Magnetisme que reflectiràs avui en tota la teva acció.

Taure (20d'abril-20de maig)

Si el que busques és plaer avui ho trobaràs a tots els nivells. En la mesura que et lliuris a les experiències, viuràs profunds moments feliços.

Bessons (21de maig - 20de juny)

La gelosia és un risc molt fort en el dia d'avui. La parella no estarà d'acord, tracta de ser més flexible per no enfrontar-te. Tot el que cedeixis avui beneficiarà el teu futur.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Se t'estovarà el cor davant una situació plantejada en el terreny amorós. Socialment estàs en un moment molt brillant, aprofita'l. Arriben diners per un tema pendent.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La teva afectivitat es passarà dels límits als quals tens acostumats als altres. Notaran en tu una força gairebé indomable que va cap a un sol objectiu, és el teu dia per aconseguir l'èxit.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Física i intel·lectualment et trobes en un moment positiu expressant energia per onsevulla, però el teu cor no troba encara un equilibri. Sense pressa però sense pausa, ves amb total confiança.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva ment serà pressionada per moltes idees al mateix temps. De no controlar-les cauràs en un profund estrès. Centra't en un tema i no juguis amb la sort, avui has de trepitjar ferm.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Et trobaràs més excitat que de costum i no permetràs que ningú et porti la contrària, amb aquesta actitud només aconseguiràs frecs i baralles amb la teva parella. Relaxa la teva ment i veuràs tot resoldre's.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Et sentiràs atret per una persona de gran simpatia que et farà veure la vida d'una altra manera. Dia on tot el que aconsegueixis en l'aspecte social serà ben retribuït, aprofita la bona ratxa.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Desplaçaments originals et faran sentir bé i feliç en companyia de gent nova que t'aportarà bones i excel·lents experiències. Sorpresa en amor que et farà canviar plans de vida.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

La teva imatge personal en societat serà molt brillant i conquistaràs a cada persona que entauli diàleg directe amb tu. La sort està del teu costat, aprofita la bona disposició.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Tingues una mica més de calma a l'hora de prendre determinacions i de llançar-te a noves aventures. La teva vena emotiva es mostrarà dominant i avui aconseguiràs tot el que et proposis.

tracking