Diari Més

El teu horòscop d'avui: 9 d'octubre del 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

horòscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La relació amb la parella es complicarà bastant i la gelosia i les enveges enterboliran la jornada. No et fiquis en assumptes familiars, avui preocupa't dels teus temes i avançaràs.

Taure (20d'abril-20de maig)

L'amor, i fins i tot la passió, seran presents durant tota la jornada que avui visquis amb els teus. Si viatges ves amb compte amb els oblits i distraccions.

Bessons (21de maig - 20de juny)

No et precipitis avui a prendre determinacions massa importants tant per a la teva vida laboral com sentimental. Pensa dues vegades tot, avui les presses seran males conselleres.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Els desplaçaments t'aportaran tranquil·litat i molt bones experiències. El teu món afectiu serà estimulat en tot moment pels pròxims. La teva imatge social avui brillarà al màxim.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Una persona estimada et donarà una gran sorpresa que canviarà els teus plans i farà veure la vida d'una altra forma. En viatges tingues prudència, no vulguis accelerar esdeveniments, calma i temprança.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

S'aniran accentuant les teves necessitats d'amor amb la parella. Les satisfaccions s'augmentaran com més t'obris a la vida. La deessa de la Fortuna et donarà una sorpresa.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Les activitats a l'aire lliure i els viatges harmonitzaran el teu estat anímic i t'aportaran una gran energia. Cuida la dieta i el descans a la nit, la teva ment necessita relaxar-se, calma.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Hi haurà tota la jornada una compenetració total amb la parella i amb els més pròxims. Tots t'admiraran en gran manera i acceptaran tot de tu. És el dia per obtenir tots els teus desitjos.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Et sentiràs molt vital i ple d'energia com per a emprendre tot tipus d'activitat i noves aventures. Deixa't portar pels teus impulsos, és un dia amb sort que has d'aprofitar al màxim.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

En el teu interior s'està manifestant una sensació una mica estranya que t'anirà fent veure les coses de manera diferent, és l'amor que truca a la teva porta i que avui no has de tancar per res.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Dins del teu cercle d'amistats sortiran a relluir assumptes complicats que poden sembrar enfrontaments. No et fiquis en discussions i cerca la pau. La nit proveiràrelax.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Davant els dubtes o temors que avui arribin, cerca a la persona de confiança per aclarir-los. La sensació de solitud desapareixerà tan ràpid com va arribar. Creu més en tu, tens tot al teu favor.

tracking