Diari Més

El teu horòscop d'avui: 8 d'octubre del 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui estaràs ansiós i l'única cosa que et calmarà serà que canalitzis les teves tensions amb una forta activitat física o una aventura. Estàs que et menges el món.

Taure (20d'abril-20de maig)

Si tens temps dedica't avui a la decoració i arranjament de la llar o treball. Tot el que facis t'ajudarà a sentir-te més feliç i dinàmic. Usa la teva intuïció en els negocis, guanys.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Compte amb els teus assumptes ocults que puguin comprometre a tercers. Avui no és el dia indicat com per a donar curs a tots els teus instints. La teva imatge social serà brillant.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Continues sent centre d'atenció de moltes persones i sobretot de les que t'estimen. Tot t'ho posaran en safata i estaràs ple de manyagues i amor.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Temes de família retardaran alguns dels teus plans i inquietaran el teu ànim no deixant-te veure amb claredat el camí. Medita els teus passos en tot moment, avui convé anar pas a pas.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Tots els aspectes seran favorables perquè tinguis una jornada plena d'atractiu personal i arribis amb les teves paraules al cor de molts i

moltes.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

No escatimis a l'hora d'ajudar als altres però sense oblidar que també tu necessites un respir. La teva parella necessita més afecte, si t'avances guanyaràs punts. Vigila més les despeses.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Deixa que els altres s'ocupin dels seus propis assumptes i no et fiquis en problemes aliens, de fer-ho, et veuràs en un atzucac i ansiós. Bon moment per a estalviar.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

No t'impressionis massa si algú et promet l'or i el moro. És millor que analitzis fredament tota proposició, abans de res si és d'amor. No vulguis avançar-te al temps.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Encara ets a temps d'experimentar situacions molt agradables a nivell emocional. Tot el que avui sembris en el camp de l'amor rendirà en el

futur.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Si necessites l'aprovació de superiors per a la realització dels teus plans llança't a la conquesta d'aquests. Avui la teva mirada serà molt important, captivaràs a algú.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Tant mental com emocionalment et trobes en un punt alt i et permetrà arribar amb facilitat a connectar amb moltes persones i poder ampliar les teves amistats.

tracking