Diari Més

El teu horòscop d'avui: 5 d'octubre del 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Dia amb molts canvis emocionals que els altres no podran entendre'ls. És recomanable que t'allunyis de grans reunions. Intenta posposar decisions importants.

Taure (20d'abril-20de maig)

Posa't alerta ja que algú farà un comentari fora de to sobre tu. Posa en pràctica la diplomàcia i sortiràs airós. Compte si condueixes. T'espera una nit que et canviarà la vida.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Al teu cor apareixerà un record que continua sent inesborrable i que encara pesa molt. Decideix-te a resoldre-ho o en cas contrari sofriràs. Bon moment per a inversions i guanys.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Els nervis es podrien apoderar de tu, no et barregis en situacions poc clares ja que sortiries mal parat. Escolta els consells dels més propers, avui convé estar en segon pla.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Utilitza el dia per a trobar solució a qualsevol problema amb la parella o els socis. Avui serà fàcil aconseguir objectius. Començaràs nous projectes i els astres acompanyaran l'èxit.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Ocuparàs el teu temps en assumptes financers. Les despeses seran importants però podràs fer-te amb ells, compte amb les distraccions. També amb la gelosia i les enveges.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva energia augmentarà al llarg del dia. Seria rendible que busquessis activitats noves a realitzar fora de la teva vida privada. Moment per a demanar millores a la feina o fer canvis totals.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Si la teva actuació la projectes de forma ordenada arribaràs a obtenir una molt bona posició i resultats reeixits. En l'amor es produiran moments passionals.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Demostraràs que la teva rapidesa de resposta serà òptima a l'hora de resoldre els assumptes financers i de treball. La sort i l'atzar t'acompanyaran avui en tot, però controla la teva supèrbia.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No et deixis portar per actituds dogmàtiques en el contacte amb els teus socis i companys. Si actues amb mà tova et guanyaràs el suport de tots. A la llar equilibri i sorpresa emocional.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Notícia que t'alegrarà molt. No permetis que el teu orgull t'ennuvoli la vista i agraeix el que algú avui farà per tu. No iniciïs res nou fins a tenir tot l'anterior, és millor anar lent i segur.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Dia ple d'esdeveniments benèfics en el pla laboral. Intenta no perdre les oportunitats que es presentaran per al teu futur. La parella necessita més el teu afecte, tu també guanyaràs.

tracking