Diari Més

El teu horòscop d'avui: 3 d'octubre del 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

horòscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

A la nit no et trobaràs amb el dinamisme normal en tu però el contacte amb els sers estimats et farà valorar el que tens. La teva imatge social serà màxima, avançaràs molt.

Taure (20d'abril-20de maig)

T'arribaran sorpreses, dia que promet ser mogut. Seràs el centre d'atenció de molts i notaràs canvis importants en la teva relació. Un vell assumpte es resoldrà.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Els teus dots comunicatius es veuran molt potenciats. El contacte amb els altres et farà recordar vells temps. Atenció en els viatges, avui les distraccions portaran retards, calma.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Tindràs una agradable sensació de renovació en la teva persona i en les circumstàncies. L'amor estarà de la teva part i seràs correspost en tot. Avui aconseguiràs dominar tot el que sigui nou.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Viuràs molts esdeveniments feliços. Ves amb compte amb els excessos o ho pagaràs. El teu magnetisme anirà en augment i naixeran amors. Si tens parella, controla la teva supèrbia.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

El teu costat creatiu es veurà accentuat. Controla els teus nervis i no et precipitis en l'acció. Un excés de rigor en el teu actuar no serà bo. Posa avui més cura si condueixes, evita totes les presses.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Sabràs atreure la mirada de molts i el teu magnetisme serà total. Arribarà una notícia sorpresa que canviarà plans, no temis, tot es resoldrà al teu favor.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

El contacte amb la gent serà molt útil, trauràs profit d'això. Familiars llunyans et donaran una sorpresa. No t'entossudeixis en una idea fixa i deixa que les coses passin.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Hi haurà vibracions positives de l'entorn. La teva salut t'acompanyarà però cuida els excessos a l'hora de menjar. Els viatges seran molt feliços i en ells coneixeràs a algú especial.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Oblida't dels problemes i viu intensament les emocions. No t'acceleris a l'hora de conèixer gent nova. Cura en viatges i en els menjars copiosos.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

S'ampliaran els teus contactes socials i és possible que neixi una nova relació. Els canvis en l'amor seran forts. Sorpresa a casa que no oblidaràs, és un dia molt actiu en tot.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Jornada molt activa des del punt emocional. Qui en realitat t'estima t'ho demostrarà apassionadament. Moment per iniciar una relació forta.

tracking