Diari Més

El teu horòscop d'avui: 2 d'octubre del 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

horòscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Viuràs forta pressió del sexe oposat, no seria convenient que saltis com una fera defensant-te, però tampoc que canviïn els teus plans. Has de fer-te valer més.

Taure (20d'abril-20de maig)

Et veuràs obligat a gastar molta energia i fins i tot diners en assumptes de la llar per satisfer a uns altres. El resultat serà excel·lent per la teva bona organització. Fins i tot l'atzar et somriurà.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Avança i no et frenis. Si avui et ve de gust divertir-te en gran, tindràs tot de la teva part, la nit és teva. Despertaràs passions i la teva mirada serà magnètica, estàs en ratxa.

Cranc (21de juny -22de juliol)

El teu nivell de descans millorarà i tindràs més facilitat per a relaxar-te i desconnectar dels vells problemes que t'atabalen. L'amor i l'atzar estaran de la teva part, bon moment per a estimar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Rebràs bones notícies que t'obriran les portes a noves activitats i cercles. Si has d'emprendre un viatge posa en pràctica la paciència i l'ordre. Bon dia per a les inversions.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Una vella amistat reclamarà durant el dia la teva ajuda i estaràs disposat a prestar-la-hi. Veuràs que encara que tinguis altres ocupacions podràs amb tot. Passió molt pròxima que t'atraurà.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

L'amor no et tractarà com desitges. Per contra succeiran uns interessants esdeveniments que et possibilitaran poder avançar en l'aspecte social i en l'econòmic.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Controla el teu temps de descans o et veuràs sotmès a un fort estrès que complicarà el teu rendiment general. La precipitació serà molt negativa, calma.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

S'aproximen despeses inesperades però que t'aportaran en un futur interessants recompenses. Avui tindràs poc treball i trucades d'última hora, ull als excessos.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Avui apareixeran enemics o situacions una miqueta difícils, no temis per res, tot s'anirà solucionant com per art de màgia i amb gran rapidesa. Estàs en bona ratxa per a l'atzar i viatges.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

En la teva vida quotidiana, on et trobaràs amb bons aspectes, el teu afany d'aventures et portarà a realitzar una cosa secreta. Arriben notícies d'amor que et faran canviar molt la vida.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Si vols endinsar-te en experiències fortes avui és un dia en el qual arribaràs amb facilitat a poder potenciar-les i fins i tot a mantenir-les per molt de temps.

tracking