Diari Més

El teu horòscop d'avui: 30 de setembre de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Organitza bé el dia ja que es presenta molt mogut en el que a relacions socials es refereix. Et lliuraràs tant a elles que oblidaràs els teus interessos. Vigila si condueixes, no acceleris el temps.

Taure (20d'abril-20de maig)

Sorgiran petites discussions amb amics o coneguts pel fet que tu avui no estaràs d'acord amb les idees de ningú. El teu dogmatisme et tancarà portes, centra't més i cedeix una mica.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Les teves necessitats afectives segueixen en augment però perquè aquestes siguin totalment aconseguides intenta no ser tan minuciós i crític amb els defectes aliens. A la nit sorpresa excitant.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Avui la teva capacitat de reflexos es veurà augmentada i amb això les teves possibilitats d'atendre diverses coses alhora obtenint en cadascuna un èxit segur. La sort amb tu avui, aprofita.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Intenta de trencar amb aquesta barrera que no et permet comunicar-te amb qui més estimes. Aquest gran món interior que vibra amb força en el teu cor necessita una urgent sortida, avui és el dia.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Deixa avui de costat els flirtejos si ja tens parella. Si no la tens endavant i mostra't tal qual ets amb tu mateix i els altres, guanyaràs molts punts i gaudiràs una cosa especial. La teva imatge en alça.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La relació amb la gent del teu treball anirà bé si et mostres amb educació davant aquestes. Deixa els mals humors per a moments més adequats. Alegra més la teva cara i trobaràs resultats.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Podrà sorgir un viatge el qual l'estaves esperant des de fa temps. Totes les coses que avui proposis sortiran ràpid i d'allò més bé, però vigila si condueixes, les presses no són bones.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

T'estàs esgotant tu sol d'una manera absurda, així que cuida més el teu cos i ment i decideix-te a descansar al màxim. Ordena papers i vigila la teva dieta. Canvis en la llar beneficiosos.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Posa més atenció a comentaris o consells que aboquin persones amb més experiència que la teva. Aprendràs d'ells moltes coses per al teu propi benefici. Compte amb els excessos.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Seria recomanable que realitzessis algun esport o exercici físic que faci desaparèixer les tensions dels últims dies. Els temes financers et saturaran avui, però trauràs profit.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Vigila avui més la teva economia o despeses innecessàries ja que deixaran empremta com segueixis així. Un amor secret t'està rondant i podràs fer gala d'això sense problemes. Passions i erotisme de gom a gom.
tracking