Diari Més

El teu horòscop d'avui: 29 de setembre de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

El dia es presenta tranquil en el que a esdeveniments es refereix. Tindràs temps suficient per a dedicar-te a les teves inquietuds. Cuida la teva dieta i compte amb els esports de risc, ves tranquil.

Taure (20d'abril-20de maig)

La teva imaginació i capacitat artística estaran de gom a gom i et guanyaràs l'admiració de molts així com l'augment d'afecte de la teva parella. A la nit sorpresa excitant que et captivarà.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Si avui et presenten a algú no et deixis portar per la primera impressió. Observa amb deteniment als quals t'envolten i veuràs qui està del teu costat. Cautela, no per córrer arribaràs abans.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Assumptes domèstics i de contactes et portaran pel carrer de l'amargor, atenció tant en la signatura de papers com en la cura d'on els guardes. L'atzar t'acompanya en l'amor.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Si vols cuidar una mica la teva pròpia imatge cap als altres intenta avui estar més alegre del que sents en veritat. Controla't i guanyaràs punts davant els teus i la societat. És el teu dia.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Procura tenir molt de tacte si has de parlar amb caps o superiors. El dia no es troba molt clar com per a prendre-s'ho a la lleugera. Dialoga amb profunditat. Sort en viatges i contactes.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La jornada transcorrerà sense grans obstacles a excepció que podràs ser fortament criticat si continues descurant la teva imatge personal. Cuida't una mica més.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Evita sota qualsevol punt de vista que s'acumulin tensions en el teu treball. De no fer-ho així els teus nervis et trairan a l'hora de la comunicació. Algú t'estima en secret, obre els ulls.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

On més et divertiràs serà en companyia dels teus. No vagis en contra dels seus plans ja que aquests et serviran de molt aviat. El teu magnetisme augmenta, però controla més la teva ansietat.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Avui l'amabilitat amb les persones pròximes t'aportarà l'equilibri anímic que necessites. Compte amb els nous coneguts i el ficar-te en assumptes poc clars. Centra't en el teu.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

El famós refrany de no deixis per a demà el que puguis fer avui, tingues-lo molt en compte sobretot si des d'un principi saps que els teus plans són nombrosos. Posa't les piles en tot, és el teu dia.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Hi haurà satisfaccions amb els íntims i bons moments amb la parella que ajudaran a equilibrar tensions emocionals. Cuida els canvis de dieta o els excessos, menys en l'amor.

tracking