Diari Més

El teu horòscop d'avui: 28 de setembre del 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Se t'acumularan un gran nombre de responsabilitats i activitats que dependran solament de tu. Pren-te tot amb calma i busca prioritats. Controla els teus impulsos.

Taure (20d'abril-20de maig)

S'alteraran els teus plans de manera beneficiosa i alegre. La jornada estarà marcada per l'arribada d'antigues amistats o el recordatori de velles aventures. Dia entranyable que et farà feliç.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Ves amb compte amb les precipitacions i les coses fetes de manera precipitada. No descuris els detalls amb aquells que tu saps que t'aprecien i estimen. Arriben diners per l'atzar o una cosa pendent.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Només amb la teva parella i els teus éssers més estimats trobaràs avui el teu nivell harmònic de convivència. El treball i les responsabilitats et crearan mal humor, tingues calma i paciència, tot sortirà bé.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Estàs a punt d'aconseguir un èxit en les teves tasques i activitats. No malgastis el temps parlant de coses superficials i dedica't només a allò teu. Endavant amb tot.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Reconeix als més propers l'ajuda que t'han brindat i la comprensió que continuen donant-te. L'amor i la passió estan prop de tu, desperta. Estàs a les portes d'una experiència.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Encara que a primera vista no ho notis tant la parella com els teus sers estimats estan molt atents a les teves accions i decisions. L'admiració t'arribarà de molta gent. Cuida la dieta i els excessos.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Et sentiràs durant tota la jornada molt atret per l'amor i la fantasia. Posa els peus més a terra i tria el que tinguis més concret. L'amor et somriurà avui, el teu magnetisme generarà passió.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Escolta molt atentament les paraules i comentaris de les persones que en la jornada s'acostin a tu, et donaran la solució a un gran enigma plantejat. Compte a l'hora de fer viatges.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No t'inquietis ni et desanimis si al principi se t'endarrereixen els projectes o intencions que portes. Mantingues amb fermesa els teus objectius i veuràs que arriba l'èxit total. Confia més en el teu poder.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Algú parlarà mal de tu i això crearà un cert grau de confusió al teu voltant. Cerca per tots els mitjans aclarir la teva posició i oblida els rancors. Calma i alliberament són avui la teva arma.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Hi haurà interessants novetats en la teva àrea social i professional. Totes les accions que en la jornada emprenguis tindran fàcil solució i molts èxits. La sort amb tu, en temes de l'atzar.

tracking