Diari Més

El teu horòscop d'avui: 26 de setembre de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

horòscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La relació amb la parella es complicarà bastant i tant la gelosia com les enveges complicaran la jornada. No et fiquis en assumptes de tercers ni familiars. Arriben diners per l'atzar o una inversió.

Taure (20d'abril-20de maig)

L'amor i la passió seran presents durant tota la jornada que avui visquis amb els teus. Si viatges has de tenir precaució amb els oblits. Passió pròxima, estàs despertant de nou l'amor.

Bessons (21de maig - 20de juny)

No et precipitis en la jornada a prendre determinacions massa importants tant per a la teva vida laboral com sentimental, pensa dues vegades abans d'actuar. Nit excitant.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Els viatges i desplaçaments t'aportaran tranquil·litat. El teu món afectiu serà estimulat en tot moment pels quals t'envoltaran. L'atzar amb tu, però deixa a la teva intuïció jugar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Una persona molt estimada per tu t'aportarà una sorpresa que canviarà els teus plans i et farà veure la vida d'una altra forma. En els viatges tingues prudència, res de presses. Cuida el descans i més a la parella.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

S'aniran accentuant a partir d'avui les teves necessitats d'amor i de passió. Amb la parella o amb algun conegut podràs experimentar totes aquestes fortes satisfaccions. Magnetisme eròtic.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Les activitats a l'aire lliure i els viatges harmonitzaran el teu estat anímic i t'aportaran energia. Cuida la dieta, però no et passis a l'hora del règim. Canvis en la llar que portaran millores.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Hi haurà durant tota la jornada una compenetració total amb la parella i amb els més pròxims. Els altres t'admiraran en major mesura i acceptaran tot de tu. Sort en atzar.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Et sentiràs molt vital i ple d'energia com per a emprendre tot tipus d'activitat i nova aventura. Deixa't portar pels teus impulsos però pausadament, avui el món és teu.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

En el teu interior s'està manifestant una sensació una mica estranya que t'està fent veure les coses de manera diferent. És l'amor que truca a la teva porta amb força, no et refrenis, gaudeix la vida.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Dins del teu cercle d'amistats sortiran a relluir assumptes complicats que poden sembrar enfrontaments. No et fiquis en discussions i cerca la pau irelax. Arriben beneficis per l'atzar.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Davant els dubtes o temors que avui t'arriben, cerca a la persona de confiança per aclarir-los. La sensació de solitud desapareixerà tan ràpid com va arribar. La teva mirada captivarà un nou amor.

tracking