Diari Més

El teu horòscop d'avui: 13 d'agost de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La teva capacitat de conqueridor es veurà molt marcada en la jornada. Tot el que facis o diguis serà ben rebut pels altres. Avançaràs en el social. Nit plena de plaers.

Taure (20d'abril-20de maig)

Si et posen obstacles als teus desitjos no desesperis i dona temps al temps. Les coses se solucionaran per si mateixes. La sort t'acompanyarà avui. El teu magnetisme despertarà passions.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Si sents la necessitat de retrobar-te amb coses o persones del passat, no et reprimeixis. En la jornada tindràs fàcil resposta. Vigila amb els excessos en menjar i beure, temprança.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Arribaran notícies que alegraran la teva vida. En el pla social i privat viuràs moments agradables i plens de passió. L'atzar et somriurà. Magnetisme en augment que t'ajudarà a l'èxit social.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

En la teva llar i en el pla social et mostraràs molt actiu i tots els plans que t'imposis arribaran a bon fi. Aprofita les circumstàncies. Nit amb sorpresa eròtica, prepara't, serà llarga.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Trenca com més aviat millor amb el quotidià. Si surts i cerques el nou trobaràs la clau que t'obrirà un món nou i molt feliç. La teva mirada canviarà a millor si et llances a allò nou.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva sensibilitat estarà a flor de pell i només els més afins podran entendre la teva situació. En l'amor no hi haurà problemes si trenques amb la rutina i arrisques. A la teva mà està arribar a l'èxit.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Patiràs la gelosia i les enveges per part d'una persona molt falsa que tractarà d'intervenir en els teus assumptes. Tanca portes immediatament i res passarà. Nit moguda.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Et plantejaran interessants notícies que et faran veure la vida i els teus assumptes de forma molt diferent. Algú està esperant que li lliuris el teu afecte. Vigila si condueixes, avui les presses seran dolentes.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La mirada d'una persona et captivarà tant que et farà oblidar qualsevol problema, fins i tot responsabilitats. Atractiu personal màxim que afavorirà una nit de passió i sexe, ves a per totes avui.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Buscaràs el coneixement de noves persones i l'experimentar noves sensacions. Tot anirà bé mentre mantinguis la fermesa en els teus principis. Nit molt moguda i alegre.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Jornada on et trobaràs acompanyat tant física com emocionalment. Veuràs com la felicitat la pots trobar fàcil i a prop. La teva mirada captivarà a molts i a una persona especialment.
tracking